Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sikerült valakinek legyőzni a...

Sikerült valakinek legyőzni a szociális fóbiát?

Figyelt kérdés

Azt lehet olvasni, hogy pszichológus segítségével, relaxációs technikák, kognitív terápia tud segíteni.

Akárhol olvasom nem látni, hogy lenne olyan ember, akinek tényleg segített.

2023. febr. 20. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Belemenni a szituációba! Annál jobb gyakorlás nincs, mélyvízbe ugrani, bármilyen nehéz is elsőre, de egyre könnyebb lesz.
2023. febr. 20. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Én szoc fóbiás voltam 3 évig, ha emberek közé kellett menni izzadtam és folyamatosan leesett a vérnyomásom. Én azzal győztem le hogy diák melósként elmentem moziba dolgozni és minden munkanapon emberekkel kellett foglalkoznom. Mára semmi nem maradt a szoc fóbiából, sőt! Egészen megkedveltem az emberek társaságát!:)
2023. febr. 20. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2# csak nem mindenkit alkalmaznak ilyen munkakörben. Főleg ha észlelik, hogy nem neki való a munka.
2023. febr. 20. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

1

Nem feltétlenül vállik be, nekem nem segített.

Habár már tudok dolgozni, ügyeket intézni stb, de a tipikus tünetek még megvannak (remegés izzadás dadogás szédülés stb)

2023. febr. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!