Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A gore siteok nézegetése...

A gore siteok nézegetése milyen személyiségzavart okozhat?

Figyelt kérdés
Tizenévesen néztem évekig ilyen oldalakat, a pszichológus akinél voltam 16 évesen mondta hogy hagyjam abba mert személyiségzavart okoz. Igazából abbahagytam de csak azért mert én magam untam meg és nem azért mert ő tanácsolta. Nem is tudom igazából miért néztem, annyi hogy érzéketlen vagyok az erőszakra meg miegymásra, elég magasan van az ingerküszöböm. Nem mintha élvezettel nézném ahogy embereket beleznek. 24f
2024. júl. 3. 05:46
 1/2 Phoney ***** válasza:
100%

Semmilyet, igazi személyiségzavarok akkor alakulnak ki, amikor még az eszedet sem tudod.

Más kérdés, hogy ha már van olyanja az embernek, akkor sem mindegy, milyen hatások érik a további fejlődésben.

2024. júl. 3. 07:04
 2/2 anonim válasza:
53%
Én is sok ilyen videót nézek a mai napig, engem sokszor izgat szexuálisan, nem szándékosan de ki alakult bennem egy ilyen dolog sajnos.
2024. aug. 23. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!