Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kényszergondolatok soha nem...

A kényszergondolatok soha nem válnak valóra igaz?

Figyelt kérdés
Pár napja agresszív kényszergondolataim vannak és érzem meg bolondulok, kérlek nyugtassatok meg, hogy az ilyen kényszergondolatok soha nem valósulnak meg és cselekedetté se vállnak, nem tudnék bántani senkit főleg a szeretteimet nem akiket nagyon szeretek
júl. 2. 18:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igazad van, de nem lehet be kattanni igaz úgy, hogy ne tudd mit cselekszel?
júl. 2. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:
júl. 2. 20:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Olvastam ezt de sokat nem segített
júl. 2. 20:47
 14/18 A kérdező kommentje:
Én csak a kérdéseimre választ szeretnék kapni
júl. 2. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudok neked szakmai, hiteles választ adni, nem vagyok szakember. Nekem az a véleményem, hogy amikor már megvalósulnak ezek, azt már nem szorongás okozza, hanem az ilyen embereknél súlyosabb mentális betegségeik vannak.
júl. 2. 21:03
 16/18 A kérdező kommentje:
De én azt olvastam mindenhol, hogy az ilyen kényszergondolatok nem valósulnak meg soha sem, és itt ahogy írtátok mindenkinek vannak úgymond “sötét gondolatai”
júl. 2. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

nem valosulnak meg soha sem, hiszen pont azert szorongsz annyira, es ijedsz meg a gondolattol is, mert nem akarod megtenni, sot, felsz, hogy megteszed

attol felnek ilyenkor sokan, hogy elveszitik a kontrollt es megteszik azt, amitol felnek, magukban vagy masban kart tesznek

erre egy ismerosomnek azt mondta a pszichiatere, hogy "jo, akkor tessek, veszitse el a kontrollt most..." vegul nevetes lett a vege

persze tudom, nem vicc, voltam hasonlo helyzetben

nyugodj meg kerlek, nem fog megvalosulni soha

"de nem lehet be kattanni igaz úgy, hogy ne tudd mit cselekszel?"

nem lehet ugy bekattanni

bekattani azok szoktak, akik bedrogoztak vagy sulyos elmebetegek, de te csak kenyszerbeteg vagy (ahogy en is az voltam, mar abbol latom, ahogy irsz, kedves Sorstars!), ez pedig egy sima szorongasos problema

júl. 2. 22:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, nagyon hasznos volt
júl. 3. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!