Kényszergondolatok ellen?
Mindig jön valamiféle kényszergondolatom. Időről időre más. Volt időszak, amikor attól féltem, hogy betörnek hozzánk, de nyilván nem volt ilyen. Volt amikor attól, hogy meghalok (szívrohan, agyvérzés, embólia) ez sem történt meg. Viszont mindig jött egy pánik roham. Volt, amikor attól, hogy valakiben kárt teszek, erre meg képes sem lennék. Mindig erős szorongás kap el, ha újra előjönnek. Kényszercselekedetekkel eltudom néha terelni a figyelmem, de nem mindig (számolgatok vagy valami pozitív szituációt képzelek el magamban).
Hypohonder is vagyok. Mentálisbetegségeket(pszichopata, teljes megőrülés, skizofrénia) és egyéb dolgokat is rendszeresen bemesélek magamnak(gond van a szívemmel, agyvézésem van). Rendszeresen ellenőriznem kell elalvás előtt, hogy egyik sem fog bekövetkezni.
Elaludni számolás nélkül nem is tudok.
Van megoldás erre, ami orvos nélkül megműködik? Úgy érzem beleőrülök.
Tény, hogy sok true crimeot néztem, de mar abbabagytam ennek javulasa érdekében. Ez után alakult ki a kártevős kényszergondolat, plusz, hogy félek az emberektől. Nem akar e bántani valamelyik? Nem rabol el? Mi van ha igen?
Hiába határozom el ma pl. hogy holnaptól nem gondolok rá, nem megy, még azért is eszembe jut, hogy 'Na ma vajon lesz- e ilyen...'.
Plusz adhd és auti tüneteket is képzelek be magamnak.
És kényszeresen sétálok, főleg ha egyedül vagyok itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!