Más is van/volt úgy h leszokott az alkoholról de semmi nem lett jobb, sőt?
Jól érezni magad oké.
Rajta lógni és lefelé haladni az életben, előre helyett,az nem oké.
Most te lehetsz a főnök.
Akkor is te lehetsz ,ha a hétvégén szórakozol.
A gond ott szokott kezdődni hogy ehhez kötik az emberek a jókedvet és ürességet éreznek nélküle,mindenkor. Ezt a dolgot magadban kell kutatnod. A társaság hiányzik,akivel lehetett önfeledten szórakozni?
Mert csak a szeszi nem okoz jó kedvet, a jó emberi kapcsolatokat pedig nem kerül energiába fenntartani. Mert talán csak ez hiányzik.
Mindenhez a kulcs a mérték, ezt pedig te irányítod. Magyarországon nagyon sok befűtött ember ezért zűllik le. Elveszítik a kontrollt, nincsenek igazi kapcsolatok emberek között, a "vigadóidő" pedig átöleli a mindennapokat. Túlélni; a saját életüket nehezítik meg, idővel pedig mindenkiét.
Sosem az alkohol hiányzik,mikor elkezdődik a lefelé.
De zűlleni nem tilos.
Nalam se valtozott semmi, bar en konkretan fuggonek se tartottam magam soha, mert nem hianyzott az alkohol, ha nem ittam mondjuk 1-2-3 hetig.
De azert evekig heti 1-2 alkalommal biztosan berugtam a barataimmal, de voltak benne szunetek persze, viszont nyilvan alapbol tobbet ittam, mint mondjuk az egeszseges lenne szerintem.
Lealltam, semmi de semmi nem valtozott igazabol :D Nem erzem magam jobban, de rosszabbul se. En masnapos se voltam nagyon soha, szoval meg az sincs, hogy legalabb a masnapossag megszunt.
De nyilvan tudom, hogy egeszsegtelen inni, igy nem nagyon iszom, csak ritkan, evi 1-2 alkalommal max, ha valami buli van. De ez igy szamomra ennyi.
Gondolom annak hoz minosegi valtozast az eleteben, aki csak az alkoholnak elt elotte.
Mondjuk az, hogy nincs mas oromod az eletben, az baj. Nekem van, igy nem hianyzik a reszegseg erzese se. Talalj valamit, amit szeretsz csinalni. Nem tudom. Vegyel egy kutyat, sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!