Ajánlanátok vény nélküli nyugtatókat?
A vizsgaidőszak kezdete óta borzasztóan nyugtalan , stresszes vagyok és már kikészülök ettől az érzéstől. Szedtem valeriana kapszulát, de nem tapasztaltam, hogy különösebben segített volna.
Tudnátok ajánlani vény nélküli termékeket, amik nektek beváltak? (Lehetőleg olyat, ami nem okoz függőséget, gyomorpanaszokat, stb.)
Köszönöm!
Természetesen nem vennék bizonytalan helyről semmit sem, eszem ágában sincs. Leginkább patikában kapható készítményekre gondoltam.
Az 1-esnek meg külön köszönöm a konstruktív hozzászólást....
recept nelkuliek placebo. Felejtsd el. Az igazi nyugtatok azok a "satan" xanax, rivotril meg tarsai amit mindenki alaptalanul gyulol, minden szakmai tudas nelkul, de allitjak "agymusztito" mert biztosan egy orvos ezt allitotta.
Bocsanat, a kiskegyedbol olvastak meg, es egy masik "orvos" is ezt mondta, hallotta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!