Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vége van a giminek, elkezdődöt...

Vége van a giminek, elkezdődött a nyári szünet, de én nem érzek semmit. Csak ürességet. Mi bajom van?

Figyelt kérdés

jún. 21. 18:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem ilyet nyári szünetben. Tényleg arról van szó, hogy hirtelen nincs dolgod. Ennyi. Találj ki valamit. Keress egy hobbit, vagy dolgozz. Tök mindegy mit csinálsz, csak csinálj valamit és jobb lesz. De valami konkrétat, aminek eleje és vége van. Nehogy csak úgy elmenj sétálni. Az semmi. Egy túra, mondjuk teljesíteni az egyik Országos kéktúra szakaszt, az már valami. Az már konkrét. Én pl. szerda délután kimegyek a lőtérre, pénteken egész nap nyaralót újítunk fel, szombaton talán fürdőbe megyünk. Közben kajakot szeretnék venni, és vadászom az apróhirdetéseket. Meg tetőcsomagtartót, ami a kajakhoz kell. Ja és ma jött meg egy Kashaka nevű hangszerem kínából, lehet, hogy ma elkezdek rajta megtanulni játszani. Bár azon is agyalok, hogy este tekerek egy kört (32 km), mert már 2 hete nem bringáztam. Ne érts félre, a mai napig szoktam érezni magamban ürességet néha. De mint látod, megtanultam kitölteni az űrt. Közben még új embereket is megismerek. Legutóbb vasárnap ismertem meg egy új embert, Istvánt, aki kölcsön is adta a kajakját. De a lőtéren is, kungfu edzésen is sok új, tök normális embert ismertem meg. Meg bringatúrán is. Szóval találj ki valamit, csinálj valamit, menj emberek közé, akiket ugyanaz a dolog érdekli, és mutass te is érdeklődést az a dolog iránt, és imádni fognak téged :)

De persze dolgozni is elmehetsz, ott nem feltétlenül fogod magad jól érezni, és nem feltétlenül fogsz érdekes embereket megismerni, de persze még ez is lehet, és ami fontos, hogy ez pozitívan befolyásolja majd a pénztárcádat, nem negatívan, mint a hobbik. Ez sem mellékes.

A te döntésed, csak dönts, és csinálj valamit. Ennyi.

jún. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!