Elkezdődött az őszi szünet, de ilyen az idő. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tiszta unalmas.. Nem ilyennek terveztem. Nem tudok mit csinálni , lehangoló :(2014. okt. 23. 14:29
1/7 anonim válasza:
örülj neki én pl ma dolgozok,tanulnom is kell és barátaim sincsenek... ennyit erről, csináljatok többen házimozit..
3/7 anonim válasza:
Nekem meg nincs őszi szunet, most mit csináljak? :D
5/7 anonim válasza:
Ősziszünet? Gimi óta nem találkoztam vele.
Amúgy meg haverokat szedd össze és közösen csináljatok valamit (pl. mozi, kisebb "házibuli" stb.).
6/7 anonim válasza:
Közösségi munka!!!!! :) Ha még/már meg kell csinálnod, vagy még nem kezdtél bele, vagy belekezdtél, de nem végeztél. Például engem meg se kérdeztek, hogy akarok-e szünetbe menni... De ha még sok van hátra, most faragd le, én örülök, ha minél hamarabb végezhetek vele :)
7/7 anonim válasza:
Amennyiben lány vagy én ezeket javasolnám:
rendezd at a szobad(egy kis valtozatossag nem art)
vagy kezdj bele egy konyvsorozatnak, nagyon hatasos! :Dd
vaagy kezdj el tumblr-ni! termeszetesen ha meg nincs:)
kezdj el sportolni,
nyirass magadnak uj frizurat, igy uj kulsovel mesz vissza a suliba
vagy tarts filmmaratont:DD nezz meg rekordmennyisegu filmet :D
talald fel magad,elvezd ki ezt a par napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!