Vége van a giminek, elkezdődött a nyári szünet, de én nem érzek semmit. Csak ürességet. Mi bajom van?
Figyelt kérdés
jún. 21. 18:39
2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Talán szabadságot, örömöt, hogy vége?
jún. 21. 18:46
3/11 anonim válasza:
Miért kellene azt érezni? Miért az a természetes, ideális, hogy az év nagy részében legyen jó, és várd már a szünetet, miért nem fordítva?
5/11 A kérdező kommentje:
Mindig csak ezt... Nem tudom... Van ez a nehéz érzés a mellkasomon. Ilyen súlyos. És keserű. Egész évben ezt éreztem és azt hittem, hogy most, ahogyna vége, jobb lesz. De nem lett jobb.
jún. 21. 18:51
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi bajom lehet. Mert néha eltűnik. Aztán visszajön. Aztán újra eltűnik.
jún. 21. 18:52
7/11 A kérdező kommentje:
Egyik pillanatban mindenen csak nevetek felszabadultan... Aztán a másikban már nevetni sem tudok
jún. 21. 18:53
9/11 anonim válasza:
Kinővöd és utána jöhet a felnőtt depresszió mert az sokkal keményebb világ.
10/11 anonim válasza:
Eddig rendszeres elfoglaltságod volt, most meg nincs semmi terved, mit csinálj egész nap. Hát találj ki valamit! Még dolgozni is elmehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!