Lehet baja a haveromnak,aki bipoláris és néha fuvezik gyógyszer mellett?
Stabil az állapota,depakinet és aripriprazolt szed egy másfél hónapja. De az aripriprazol el lesz neki hagyva,a depakine 2*600mg pedig fel lesz váltva lamolepre ha jól emlékszik.
[Mivel neki nincs gyakori profilja megkert hogy irjam ki a kérdést :DDD ]
Én is bipoláris vagyok és szintén gyógyszereket szedek.
Kb. Havi 1 alkalommal (de néha ritkábban) szívok füvet.
Semmi bajom nincs tőle.
A dokim is tud róla és azt mondja, hogy amíg nem függök rá és ésszel csinálom addig nincs vele probléma.
Én amikor csinálom, akkor aznap nem veszem be az esti gyógyszerem.
Ha ez lenne az első alkalma füvet szívni érdemes egy “tapasztaltabb” emberrel megpróbálnia, mert legyünk őszinték nem mindenkire van jó hatással a fű.
Ha már szívott régebben is akkor nem lesz semmi probléma belőle.
Én is bipo vagyok, napi szinten cigizek. Fura, de javít is az állapotomon, a szorongáson, szociális képességeken mindenképpen.
Viszont nagyon fontos hogy megbízható forrás legyen, nehogy valami hhc-s vagy herbál sz@rral mérgezze magát.
Illetve a moonrock jobb valamiért, azt tapasztaltam. Nyilván sokkal erősebb is, de a pozitív hatásai jobban érvényesülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!