Szerintetek ok, hogy 28 évesen nem dolgozok?
Figyelt kérdés
Két fajta gyógyszert szedek (olanzapin 10 mg, mai naptól reagila 1,5 mg), de nem mondják ki, hogy skizofrén vagyok, skizoidnak tart a volt pszichológusom, vagy autistának, a pszichiáter F 23.0-t ír diagnózisnak. Naponta általában 18 órát ágyban töltök, nincs motivációm, nem tudok koncentrálni, fáradt vagyok, eljutottam arra a szintre, hogy folyamatosan aludtam, kb. 4 órát voltam ébren. Szerintetek a reagila fel fog pörgetni annyira, hogy ne kelljen végigaludnom a napot, és tudjak melózni?jún. 13. 10:50
11/15 A kérdező kommentje:
10 Fiú és nem tudom, nem vizsgálták még.
jún. 18. 15:27
13/15 anonim válasza:
A pszichiátered Tb alapú vagy magán?
14/15 A kérdező kommentje:
Tb alapú
jún. 22. 09:45
15/15 A kérdező kommentje:
Nem hat ez se. Megpróbálok antidepresszánst inkább.
júl. 19. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!