Ciki, ha 18 évesen sosem dolgozott még valaki? Mennyire gyakori ez?
Dehogy ciki. Oké én már 10 éve érettségiztem, de nálunk az osztályból nem dolgozott senki. Nyáron sem.
A szüleim ugyanazt mondták mint a kettes válaszoló. Amíg nem muszáj, addig ne dolgozzak. Persze amíg nappalin tanultam. Ugyanezt mondom majd a gyerekeimnek.
Úgyhogy tanulj, aztán meg élvezd a nyarat!
Nem. Alapból 18 alatt nem vesznek fel kb sehová(én ezt tapasztaltam az ismerősi körömön belül), max diákszövetkezeten keresztül. Namármost ha diákszövetkezetnél vagy, akkor csak az az opció, ha utalással kapod meg a fizut. 18 alatt nem lehet saját számlád, csak szülői beleegyezéssel.
Én pl azért nem dolgoztam 18 alatt, mert anyám nem engedte, hogy saját számlám legyen, nem jött el velem, hogy aláírja a nyilatkozatot, abba meg nem egyezett bele, hogy akkor utalják neki a fizum(meg én se akartam volna bizonyos okok miatt), apám meg tojt rám.
25 evesen kezdtem el dolgozni,
Nagyon megbantam h sztam bele..
Dejo lett volna 25 evesen msr valamit elerni, 30 evesen mar megalapozni az eletet
Egyáltalában nem ciki, ne aggódj. A többség ilyenkor tanul, suliba jár, 22-25 éves koráig.
Lesz időd még bőven dolgozni, évtizedekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!