Németországba dolgozok egy autóműhelyben de feketén most vennék magyarba egy házat meg egy kb 20 milliós autót a Nav elkezdhet érdeklődni hogy mindezt miből 18 évesen ?
:DDDDD
Aki úgy mondja, hogy "magyarba", az 2000 eurót nem látott egyben, és hetente csöpögtetik neki a fizetést.
Azt azért áruld el, hogy ha igaz is a sztori, 18 évesen hogy szedtél össze 20 millát?
Az ugye durván 50 ezer forint. Amit még egy jobb német fizu mellett (amit nem 18 évesen feketén kapsz meg) is több éves projekt.
Ha maradna a “lóvébó’ ott németbe’” akkor “pattincsá” má’ hozzá egy nyelvtankönyvet is, ‘jó-e van-e’? :D
…ilyen nagyszerű anyagi helyzetű és “inteligencs” “zuriember” minek jönne haza? :)
Ha túlzott vagyonosodást állapítanak meg, ami nincs összhangban a bejelentett jövedelemmel, akkor a NAV nagy valószínűséggel elkezdhet vizsgálódni utána. Mindenre rálátnak már szinte:
-látni fogják, hogy személyi jövedelemadó bevallás nem lett beadva
-meg tudják nézni, hogy melyik országban van illetősége az adózónak
-kérhetnek a másik országtól is akár információt, ahol illetőséggel bír az adózó
Kaptam a “drága, magasan képzett, intelligens” kérdezőtől egy üzenetet:
“Mi is a pontos problémád ?
Mit írtam nem jól ? Vagy talán te hibátlan vagy te nyomorék kutya”
…gondoltam megosztom, mert normális ember így nem ír, nem beszél és tényleg kell az a nyelvtankönyv, mert még azt sem megy, miben gyenge (általános iskola, 3. osztályos tananyag).
:D 3. Voltam és fenntartom: a kérdező nem okos…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!