Mit tehetnék még,hogy végre vége legyen?
De mi okozza a szorongást, pánikot? Milyen helyzetek?
Milyen terápiára jársz?
5
Ezt nem alkalmankent kene, hanem 2 hetig, mert addigra all be stabil allapot a plazmaban, feherjekben. Addigra fejti ki teljes hatasat. ami nagyjabol 5 nap. Es mar csak kb 1 het van hatra a kezelesbol, hogy tenyleg az e. Velem igy csinaltak amikor refluxom volt es fostam, volt csoves lenyomas gyomorba, pulmonologia, proktologia, vervetel es semmi.
Belgyogyasz javasolta 2 hetig szedtem, el is tuntek a tunetek, mind. Igy mar elkezdtunk egy iranyba menni, xanax helyett. Es tunetmentes lettem, de en massal kuzdok major depresszioval. Szomatikus problemak neked is, nekem is lehetnek szorongas miatt.
Nem tudom te meddig szedted, de egyszer kell 2 hetig, diagnozisert. Es utana lerakni, majd kiertekelni, nem mondom ez az aranyszabaly, velem ezt csinaltak, sikerult is. Ha fobiad van akkor majdnem egyertelmu, hogy pszichoszomatikus a gondod. Ha nem, akkor mehet a pajzsmirigy vizsgalattol kezdve reszletesebb vervetel, neurologia meg ilyenek.
De van egy olyan erzesem, hogy amit itt irok, tok felesleges, mert 1 lepontoznak es akkor mar alapbol nem hiszel nekem meg el sem olvasod, 2 alapbol nem fogod megcsinalni mert szerinted ez nem helyes vagy nem igy kene hanem ahogy az orvos csinalta. Ami igaz, orvosa valogatja, sajnos. Jard az utad, remeljuk megtalalod a problemad gyokeret mert szar lehet en elhiszem.
igen, ez psziches, nekem is a szorongasom, mentalis betegsegeim meg szemelyiseg zavarjaim igy derultek ki eloszor 2 hetig xanax. Nekem is kardiologia, gasztro, pulmonologia, allergia, vervetel, proktologus, diabetikus, stb.
(aranyerem lett a sok fosastol az idegesseg miatt, mai napig kell hasznalnom a kenocsot, bizonyitek az idegesseg maradando fizikai karosodasara)
De minden tok jo volt. Lehetett volna tovabb menni a vegtelenig, de egy szonak is szaz a vege. Akkor mi a hiba?
Hat belgyogyasz mondta (mar az elejen emlitette), hogy idegesseg. Aztan egy ido mulva mivel sokat panaszkodtam mert nem azert hogy adjon mar valamit hanem mi a f*sz van mert mar kivagyok, es akkor voltam altalanosban, kozepsuliban. Korai egyetemista eveimben kezdodott a psziches majd pszichiatriai kezeles, es minden tunetem elmult.
(Masok szerint sajnos, en a valotlan istennek adok halat)
Elkezdtem szedni a "dilibogyokat", es beutaltak nyilt osztalyra, hogy hamar beallitsak a gyogyszerem mert igy nem lehet elni, mondta a pszichiaterem, aki az elso volt, elegge elismert a pszchiatriai korben, Dr Rihmer Annamaria (nem hirdetes), apja is eleg hires, nyugaton tartott konferenciakat azt hiszem meg ilyenek, es nem extra aron. Es klinikai szakpszichologus velemenyet olvasta el szinten meg beszelgetett velem. Majd nyilt osztaly, amit leirtam. 4 ev alatt lett meg a rendes gyogyszerezes. Vagyis 2 evig volt jo mar az elejetol, csak volt egy allergiam ra, aztan ja. Vegul maradtunk szinte csak a nyugtatoknal, bocs, csak a nyugtatoknal. xanax, rivotril, lamotrigine (ez antiepileptikum, de ahogy mukodik egy nyugtato, ahogy epilepsziasoknak is a rohamot lecsokkenti gyakorisagat is, de van egy jo par ilyen pl carbamazepine is masra).
Szerintem kezdj bele mar holnap valamibe, de te dontesed. Mert ahogy latom nem ez az elso kerdesed errol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!