Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet erre a megoldás,gyógy...

Mi lehet erre a megoldás,gyógymód?

Figyelt kérdés

Elősször is már gyerekkoromban is volt ocd(obsszesszív-kompulzív zavar)amikor a fejemben lévő hangok utasítására kellett kimenjek az udvarra stb stb.

Majd ezek szerencsere teljesen elmultak kb 6 eves koromra.

Aztan 13 eves koromban jott a covid ami miatt iszonyatosan sokat szenvedtem 2-3 évig(asztma,hallucinációk,teljes fizikai és mentális jóllét elvesztése)

Majd mikor ezek a tunetek eltuntek ra egy evre ismet itt vannak a gondolatok amik teljesen tonkre teszik a mindennapjaim.Konkretan nincs egy perc mikor ne szünnének meg ezek a gondolatok.Azt fontos kijelentenem hogy a gondolatok nem járnak kényszercselekvéssel.Àltalában szexuális jellegű gondolataim vannak es sajnos nem mindig de gyakran az azonos nememmhez kapcsolodnak amit azert nem ertek mert teljes mertekben hetero vagyok,es ez miatt erzem azt hogy nem tudom iranyitani a gondolataimat es hogy teljesen elvesztem a kontrollt a gondolataim felett.

16 eves vagyok es eletemben nem ittam még alkoholt,és nem is cigiztem még soha,de erte valami megoldas kell hogy legyen mert ez így borzaszto.

16/F

2024. jún. 3. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt senki sem fog segíteni, pszichiáterhez menj el sürgősen. Egyébként meg, ha valóban hangok voltak kiskorodban, az már rég nem OCD kategória, tehát orvosnál pontosan fogalmazd meg a problémáidat. Itt nem tudunk segíteni, a súlyosság (hallucináció) alapján neked mindenképpen gyógyszer kell.
2024. jún. 3. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem: amennyiben tényleg ilyen szar a helyzet és nem túlzol.
2024. jún. 3. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem OCD. Ez valami komoly pszichiátriai kóreset amit a most beütő hormonadag a kamaszkorral súlyosbít. Pszichiátriára kell menned ezzel a szüleiddel együtt.
2024. jún. 3. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Keressétek fel a gyermekpszichiátert.
2024. jún. 4. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!