Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontinnál normális ez?

Frontinnál normális ez?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, most kezdtem el 0.25 frontint szedni és kb 4 óráig nyugodt vagyok, a testem “relaxál” egy nyugodt fizikai kellemes ellazult állapotban vagyok. De utána kb az 5.-6. órában (a tabletta bevétele után) idegesség tör rám, és egy kicsit szorongok meg belül kényelmetlenül érzem magam, mintha szétvetne az ideg. Ez normális ilyen kis adagnál?

máj. 28. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Mert kb. 4 órán át tart az aktív hatás, nálam legalábbis. (Persze a szakirodalom szerint nem.)
máj. 28. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
máj. 28. 21:28
 3/4 anonim válasza:

Én is most kezdtem szedni. Eredetileg majdnem egész nap hat, próbáld meg azt hogy reggel és dél körül elszopogatsz egyet aztán lenyeled. Lehet neked is az van mint nálam, hogy a leggyengébbet írták fel de kettő kell belőle!

Én is beveszek egyet de akkor még feszült maradok ha bolygatnak. Viszont ha kettőt veszek be nagyon laza az egész napom. Szerintem ugy hatásosabb! Bár attol függ mennyit irtak neked és szedsz e mellé mást.

Illetve találd meg azokat a triggereket amik felhuznak és q hatása alatt gyakorold a "leszarom" stilust. Előbb utobb semmi idegesség nem lesz rajtad :D

máj. 30. 12:39
 4/4 anonim válasza:
Kb 14 óra hosszára kitolódik a hatása így
máj. 30. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!