Aki jár/járt pszichológushoz! Nektek segitett a beszélgetés/terápia?
Figyelt kérdés
máj. 28. 16:13
12/16 anonim válasza:
9! Tudod milyen túlképzés van pszichológusból? Évente végez több száz. Hogy lennének betáblázva?
13/16 anonim válasza:
Ugye tudod, h nem mindegyik maganrendelessel nyit egybol? Nem teheti. Meg nem is mindenki akarja.
15/16 anonim válasza:
Azt mondom, hogy itt reklámozni a terápia hasznosságát jó az üzletnek, nem így van? De!
Ha én sampon gyrtó vagyok és valaki megkérdi, hogy hasznos-e a hajmosás azt fogom mondani, hogy persze! Lehet nem az én termékemet veszi meg, de lehet igen.
16/16 anonim válasza:
4# vagyok. Én eddig két ingyenes, államilag fizetett terapeutához jártam, tán ők voltak a legjobbak. Jártam fizetőshöz is, azok is jók voltak. Nekem önsegítő könyvek is segítettek (könyvtárból is ki lehet ezeket venni).
A pék sem ingyen süti a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!