Gyakori kérdések függő lettem. Mit csináljak? Hogy kezeljem? Pszichológus vagy pszichiáter? 🙏🙏🙏🙏🙏
Figyelt kérdés
máj. 26. 14:26
11/18 anonim válasza:
Ezt most te kitől kérdezed, 10-es, és minek? Bele van írva a kérdésbe!
13/18 anonim válasza:
Te most a hülyét játszod, 12-es (nem vicces!), vagy tényleg fennáll a baj? A 'függő' szó előtt a te képernyődön nem látszik még két szó?
14/18 anonim válasza:
Komolyan és segítség alap elvén kérdezem,hogy milyen problémáid vannak,leírod?
15/18 anonim válasza:
Gyakori kérdések függő. Ezen mit nem lehet megérteni? Már nagyon izgat a dolog, mert már örkényi abszurdba megyünk át.
17/18 anonim válasza:
Kérdező!
Ha tényleg problémád van, túl sok időt töltesz a Gyakorin, akkor legelőször szabd meg magadnak,hogy naponta mennyi ideig csinálod, és tartsd is be. Ha az nem megy, akkor teljesen hagyd abba, és foglalkozz valami értelmesebbel.
18/18 anonim válasza:
Ez velem is így volt az elején, aztán rájöttem, hogy sokkal több értelmesebb dolog van a világon, mint ez az oldal. Ez az oldal nem ér ennyit, valószínűleg egy idő után te is leszoksz majd róla. Ha meg nem, én is csak azt tudom tanácsolni, amit a többiek: szabd meg magadnak és tartsd is be, különben az egész nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!