Miért csinálja ezt a pszichiáterem? El vagyok keseredve
Isten nem ver Bobbal című film - Hű, köszi az ajánlást! Ha tudsz még ilyen/hasonló témában filmeket, légy szíves írd meg! Köszi!
Kérdező!
Az orvos - páciens viszonyba sok minden nem fér bele.
Szerintem nem igazán válik a terápia hasznára/előnyére, ha közben ún. "magánjellegű" dolgokat is belekeversz.
Nem véletlen az, hogy pl. ismerős nem kezelhet ismerőst, stb.
Ezt tényleg megtetted, komolyan?
Szerintem ő maga fogja ezek után kérni - etikai okokból - hogy más folytassa a kezelésedet.
Ha egyébként a személyes terápiák során valóban nagyon jó szakember, akkor nem kellene elszúrnod azzal, hogy te keversz bele olyan dolgokat, aminek semmi helye az orvos-páciens kapcsolatban, és ő azt ki is védi helyesen.
Sajnos nagyon nehéz manapság valóban jó orvost/terapeutát/pszichológust találni, így gondold át.
Ha időközben rájöttél, hogy az SMS küldése butaság volt, és maradnál nála, akkor mondd azt, hogy hangulatingadozásod volt, és az érzelmeid sem voltak a helyén, amikor impulzusból elküldted.
Majd írd meg, hogy alakul ez. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy kezel egy ilyen helyzetet a terapeutád.
Kitartást és sok sikert a gyógyulásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!