Miért csinálja ezt a pszichiáterem? El vagyok keseredve
Figyelt kérdés
Már egy hete írtam neki levelet a panaszommal de nem válaszolt rá pedig mindig szokott. Ez engem nagyon bánt. Aztán szenteste éjszaka küldtem neki egy szép üzenetet képpel melyben boldog karácsonyt kívántam neki azonban arra se jött válasz. Nagyon úgy érzem nem foglalkozik velem ennek mi lehet az oka? Mi baja van neki? Nem is értem2017. dec. 26. 13:58
31/36 anonim válasza:
Nem tudtad hogy karácsonykor nem dolgozik??? Szerinted? Nagyon jól tudtad hogy szabin van, csak elvártad tőle hogy a te bajoddal foglalkozzon. Teljesen korrekt választ kaptál.
32/36 anonim válasza:
Idióta vag. Irigylem a problémádat.
33/36 anonim válasza:
Kedves kérdező: kezelőorvosodnak az általad bemásolt levele alapján értem már a gondot. Sajnos ezen egy újabb terapeuta sem fog tudni változtatni, csak te magad. Magyarán:kibírhatatlan perszóna vagy, aki ráakaszkodik mindenkire és nem hagyja őket élni és a normális munkájukat, életvitelüket folytatni. Nem veszed tudomásul, hogy te szorulsz rá a terapeutád segítségére és emiatt te vagy kénytelen igazodni az ő utasításához (ha valóban gyógyulni akarsz !!), te vagy a terapeutád munkájának tárgya, azaz ne hogy már a lekvár tegye el a nagymamát. Ne másokat okolj mindig, próbálj magadon segíteni azzal, hogy uralkodsz magadon és nem folytatod a kullancs-szerű ráakaszkodást és vérszívást, energia-vámpírkodást a körülötted élőkkel kapcsolatban.
34/36 A kérdező kommentje:
32# köszönöm a választ bár rosszul esett
2017. dec. 31. 15:05
35/36 anonim válasza:
Kérdező, te biztosan magányos vagy, és nincs kihez fordulnod. De az orvosodnak nem az a feladata, hogy a bár a te számodra jelentős, de a valóságban apró-cseprő magánéleti gondjaidat megoldja. Ez nem az a munkakör. Neki az a szakmája, hogy a te jellemedet a minél optimálisabb irány felé terelgesse, hogy a gondjaiddal képes legyél önállóan megbirkózni. És nem kizárólag a te alkalmazottad, a folyamatos rendelkezésre állásért többszázezer forintot kéne neki fizetned, amellett, hogy erre nem is lenne hajlandó. Neked ő fő helyen van az életedben, neki viszont néhány százaléknyi: a sok betege közül az egyik. ez egy ilyen egyenlőtlen viszony, ami nem kellemes, de az is az egyik feladata, hogy megtanítsa elviselni, hogy vissza kell magadat fognod. Szakmai távolságtartás van a kettőtök között. Elmehetsz másik terapeutához, de nem jársz vele jól, mert újra kell kezdeni az ismerkedési folyamatot, a bizalom kiépítését, és az újtól sem várhatod, hogy ugyanúgy ragaszkodjon hozzád, mint te őhozzá.
36/36 anonim válasza:
"Szóval ez a helyzet ha igény van rá akkor megírhatom a fejleményeket." Ezen én kiégtem, még jó, hogy év vége van! A pszichiáternek rajtad kívül van még több száz kliense. Miből gondolod, hogy Te vagy az, akinek még karácsonykor is válaszolnia kellene? Mitől vagy különb, mint más beteg? Előbb írta valaki, hogy olyan vagy, mint egy energia vámpír, és nekem is pont ez jutott az eszembe. S milyen igaz. Milyen gyógyszert szeretnél felíratni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!