Mit szólna a mostani pszichiáterem ha elmennék egy homaopata orvoshoz helyette?
Már eddig jártam két pszichológushoz egyik se tudott sokat segíteni az állapotomon. Ugyan úgy idegeskedek, szorongok, feszült vagyok, rengetegszer unatkozok nincsenek olyan barátaim akikre hosszú távon számíthatok.
A pszichológus tovább irányított pszichiáterhez mert elfogyott a tudása a kezelésemet illetően. A pszichiáterhez három évig jártam de ráuntam mert "kifulladt" a teráppia. Aztán a mostani pszichiáteremhez fél éve járok de gyógyszeres segítségen kívül nem érzem a szaktudását minőséginek. Nem ad olyan tanácsot amitől meggyógyulnék és folyton jó kedvem lenne.
Most arra gondoltam elmegyek egy homeopata orvoshoz aki a testet-lelket egyszerre kezeli és hátha végre meggyógyulok ebből a keserves állapotból!!! Egy szóval megfogalmazva rosszul érzem magam.
A mostani pszichiáterem megharagudna szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!