Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudtok az elektrosokkról?...

Kisnita kérdése:

Mit tudtok az elektrosokkról? Van esetleg olyan ismerősötök aki átesett ezen?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne mert az egyik legjobb barátnőmön ilyen kezelést szeretnének végezni. Mentálisan nagyon beteg, semmilyen gyógyszerre nem reagál és nincs eszméleténél. Az orvosa csak annyit mondott 50-50% hogy meggyógyul vagy így marad, ez az utolsó lehetőség. A csöpp kislánya és a férje várják haza. Teljesen el vagyunk keseredve miatta :(
2010. okt. 29. 13:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál.

Most egyenlőre úgy néz ki van egy kis javulás. Ma már eszméleténél volt és beszélt is! Szerintem ez már nagyon jó:) Mivel az intenzíven van senkit nem engednek be hozzá csak a férjét. Amint kikerül onnan az lesz az első dolgom, hogy meglátogatom őt. A nővér akivel az előző látogatásomkor beszéltem azt mondta most nagyon fontos, hogy támogassuk őt és jót tesz neki ha bemegyek és beszélek hozzá. Remélem ha legközelebb megyek már válaszolni is fog. Most nagyon örülünk ennek a jó hírnek és reméljük tovább fog javulni és meg fog gyógyulni hamarosan. :)

2010. okt. 30. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Jobban van már a barátnőd?Elvégezték a kezelést rajt!Remélem nélküle is meggyógyul!

2010. okt. 31. 22:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia!

KÖszi az érdeklődést. Szombaton beszéltem a férjével akkor azt mondta jobban van, de még az intenzíven van. Még nem végeztél el a kezelést mert láttak javulást. Most várnak még. Új gyógyszert akarnak adni neki mert amit eddig kapott az nem volt jó neki.

2010. nov. 1. 08:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Felépült a barátnőd? Ugye nem hajtották végre nála a kezelést?
2011. dec. 8. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!