Vizsgaidőszak és a szemeszter vége….
(Bár most az ellentéte van.)
nem csak a kerdezo pontoz, hanem barki aki elolvassa es belep az pontozhat is
En azt hiszem most jovok ki belole, vagyis elindultam felfelé, kifelé. Mivel mar nem bírtam a lakást, lakhelyem rendben tartani hivtam segitséget. Kitakarit, rendet rak egy emberke és egyszerűen ahogy telnek a napok erzem, hogy egyre több az energiam. Egy kedves, rendes ember és ahogy nezem, hogy o ezt meg tudja csinalni, rajovok en is, es miutan elmegy még aznap valamit en is megcsinalok es a lakas kezd szepulni ey jo hazajonni.
Sokat setalok, probalok olyan helyen, ahol vannak fak, novenyek, viragok. Elmentem segiteni egy macskas holgynek a macskait felugyelni. Es ahogy etetem, simizem a cicakat, kitakaritom az almukat mar jobb.
Rokonaid vannak? Valahogy kezd oket felkeresni, csak ha kerdezgeted oket mi ujsag veluk, hogy vannak, mar jobb pesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!