Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi hozott ki a depresszióból?

Mi hozott ki a depresszióból?

Figyelt kérdés

2024. máj. 18. 15:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
A szeretet.
2024. máj. 18. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
A saját akaraterőm.
2024. máj. 18. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

Vizsgaidőszak és a szemeszter vége….

(Bár most az ellentéte van.)

2024. máj. 18. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Tudom, hogy a kérdés azokhoz szól, akiket valami már kihozott belőle, így remélem nem baj, hogy én is válaszolok, aki még nem tudott kijönni belőle... Nos, nekem egyelőre az is sokat javítana az állapotomon, ha kicsit jobb anyagi helyzetben lennék. Tudom, hogy a pénz,, nem boldogít'' (amúgy ezzel nem értek egyet), de én konkrétan most olyan helyzetben vagyok, hogy a hó közepén ki vagyok fogyva, és sajnos feléltük a kis tartalékunkat is. Férjemmel mindketten dolgozunk, de ő sem keres valami jól, teljes állásban, én pedig jelenleg csak 4 órában dolgozom, és könyörgök, hogy vegyenek át 8 órásba, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy ez megvalósulna. Keresek hétvégi,, beugrós'' melót, de egyszerűen sehova se kellek, mindenhonnan csak a kifogások jönnek, meg a visszautasítások. Próbálkozom néhány ruhámat eladni Vinteden, de egyszerűen senkinek nem kell, és ráadásul nincs is túl sok ép cuccom, amit már nem használok, így annyira kilátástalan a helyzet. Tudom, hogy biztos bennem van a hiba, de nem tudom már mit tehetnék. Mikor mindenhol, magam körül azt látom, hogy mindenki gazdag, jobbnál jobb kocsik, nyaralások, fel se merül, még csak hírből sem a hóvége, vagy a nélkülözés gondolata, mi lassan éhen halunk. Elnézést, ez most ki jött belőlem, mert úgy érzem, mélységesen el vagyok keseredve.
2024. máj. 18. 15:45
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
A gyűlöletet és a bosszúvágy.
2024. máj. 18. 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, miért pontozod le a válaszokat, vagy az a kérdésed, hogy téged mi hozott ki a depresszióból? Mert arra csak te magad tudsz válaszolni.
2024. máj. 18. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

nem csak a kerdezo pontoz, hanem barki aki elolvassa es belep az pontozhat is

En azt hiszem most jovok ki belole, vagyis elindultam felfelé, kifelé. Mivel mar nem bírtam a lakást, lakhelyem rendben tartani hivtam segitséget. Kitakarit, rendet rak egy emberke és egyszerűen ahogy telnek a napok erzem, hogy egyre több az energiam. Egy kedves, rendes ember és ahogy nezem, hogy o ezt meg tudja csinalni, rajovok en is, es miutan elmegy még aznap valamit en is megcsinalok es a lakas kezd szepulni ey jo hazajonni.

Sokat setalok, probalok olyan helyen, ahol vannak fak, novenyek, viragok. Elmentem segiteni egy macskas holgynek a macskait felugyelni. Es ahogy etetem, simizem a cicakat, kitakaritom az almukat mar jobb.

Rokonaid vannak? Valahogy kezd oket felkeresni, csak ha kerdezgeted oket mi ujsag veluk, hogy vannak, mar jobb pesz neked.

2024. máj. 18. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Semmi. Jelenleg is benne vagyok.
2024. máj. 18. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
7! Neked valami saját kisállat is kellene, akkor lenne egy újabb dolog, ami motiválna! De ez csak egy tipp.
2024. máj. 18. 18:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit.
2024. máj. 18. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!