Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért rettegek ennyire a...

Miért rettegek ennyire a párkapcsolatoktól?

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy amint belelépnék egybe az olyan, mintha vége lenne az életemnek, egy ilyen kis halálnak élném meg. Olyan határtalanul rémisztő számomra a gondolat, hogy akkor nekem onnantól az életem oda van úgy nézve, hogy akkortól az egy korlát számomra, elvégre meg kell feleljek egy másik embernek, nem leszek szabad semmiféle értelemben. Meg még szeretnem is kéne azt, aki így bezár.

Közben meg tudom, hogy mások ezt örömmel csinálják, és boldogok tőle, hogy együtt vannak valakivel, és én vagyok az abnormális szerintük.

máj. 16. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem tudod önmagad adni a kapcsolatban akkor az a kapcsolat se megfelelő, lehet hogy nem hozzád való a partner.
máj. 16. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem csak te erzed ezt, nyugi. Vagyunk meg paran ebben a klubban. Midenkeppen a gyerekkori kapcsolodasokban van az ok, olvass utana a kotodesi problemaknak, es menj terapiara, egy jo pszichologus segithet kimaszni ebbol. De nem egyszeru es nem gyors. Hogy lehetseges-e? Remelem. En is meg csak az utat jarom, de mar pozitivabban tekintek elore.
máj. 16. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Elkerulo kotodes amugy.
máj. 16. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:
11%

Én is ezt érzem.

Már gyerekként sem értettem miért akarnak párkapcsolatban élni az emberek.

Vagy egy ágyban, de még egy szobában sem aludnék senkivel!

Nem szeretem, ha bárki az aurámba mászik, hozzám ér, megölel, stb.

máj. 21. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!