Volt már valaki ilyen helyzetben? Sikerült leküzdeni?
2014. máj. 4. 17:52
1/4 anonim válasza:
Konkrétan mitől félsz, elkötelezni magadat? Akkor egyszerű a megoldás, ne létesíts párkapcsolatot, tisztázd ezt előre azzal az illetővel akihez közel akarsz kerülni. Ez a legtisztább. Aztán lehet hogy idővel változik majd a hozzááállásod, de lehet hogy nem. Ami nem megy nem kell erőltetni.
2014. máj. 4. 18:20
2/4 A kérdező kommentje:
Már a legelső lépéstől is tartok. Hiába van olyan ellenkező nemű személy, akivel minden stimmel, elfogad, nem tudom elhinni, hogy tudnám azt nyújtani neki, amire vágyik. Pedig titkon vágyom arra, hogy tartozzak valakihez, családra, gyerekre, de ahhoz először is el kéne jutni odáig, hogy kapcsolatba kezdjek. Amikor ezt elképzelem, mindig arra lyukadok ki, hogy ha megismer a másik, akkor rájön, hogy mekkora lúzer vagyok és megutál majd. Ezért bele se merek vágni. Ha elveszíteném, abba beleőrülnék, de nem tudom magam közel engedni magamhoz. Így viszont egyikünknek se jó.
2014. máj. 4. 18:27
3/4 anonim válasza:
Hipnózissal foglalkozó terapeutának ez nem túlzottan nagy probléma, viszonylag könnyen megoldható. Keress megfelelő szakembert, mert (le)küzdeni egyedül meglehetősen reménytelen.
2014. máj. 5. 15:40
4/4 anonim válasza:
" Amikor ezt elképzelem, mindig arra lyukadok ki, hogy ha megismer a másik, akkor rájön, hogy mekkora lúzer vagyok és megutál majd."
Na ez a tipikus önsorsrontó gondolkodás. Ne azt mantrázd magadnak hogy "lúzer vagyok", mert akkor tényleg így is lesz, hanem éppen az ellenkezőjét kellene tenned. Ne helyezd magadat értékítélet szempontjából mások alá, de persze fölé se. Ez nem csak ellenkező neműeknél fontos hanem bárkinél akivel valamilyen kontaktusba kerülsz. Tartsd szem előtt hogy te is egyénség vagy, ugynakkor másoknak is add meg az alap tiszteletet. Férfiaknál, meglehetősen gyakori dolog sajnos, hogy a "vágyott nőt" istenítik és a laábai előtt hevernek. Ez tilos! Egy egészséges kapcsolatban a felek egyenrangúak, úgy, hogy nem adják fel közben önmagukat. Ekkor nem lesz "görcs" a kapcsolatban és egymásra fel tudnak nézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!