Miért szeretek kakilni?
Jó érzés a szarás ebben egyet értek veled öcsi! Megvan a maga rituáléja. Az ahogyan bemész a budiba. A helyre ahol már vagy milliószor voltál. Felnyitod a wc ülőkét melyre miután farpofáid elhelyezted olyan meleg boldogságot sugalló érzet járja át lényed melyet csak ott abban a pillanatban tudsz érezni. A szarás egy megkönnyebbülő folyamat. Kiadod a szervezetedből az abban fel nem használható anyagokat melyek feleslegesen vannak benned. A szarás ezért a terhektől a te lelkedet nyomó fölösleges fájdalmaktól és negatívumoktól való megszabadulás szimbóluma is lehetne.
Sokat szoktam a budin filozofálni. Lehet írok majd egy könyvet...
"nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja"
De azért én is válaszolok. Számomra is jó érzés. Ahogy leülök a wc-re, érzem, hogy kitágulok és szinte önkéntelenül teljesen automatikusan megindul a folyamat. Tetszik, hogy nem én irányítom tudatosan, mikor már ott ülök, hanem megy teljesen magától.
Jó érzés, ahoyg érzem, hoyg jön ki a lyukamon az anyga. Meg utána is ahogy megkönnyebbülök, megszűnik a nyomás, csak az a jól eső ürességérzés marad utána.
Szóval én is szeretek. Szerintem mindenki szeretei, hiszen biológiailag így alakultunk ki. Csak nem mindenki beszél erről a témáról, mert sokszor tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!