Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az baj, ha kifejezetten...

Az baj, ha kifejezetten szeretek kakilni?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés... meg nem is szoktam nyilván erről másokkal beszélni, nem reklámozom. De egyszerűen nagyon szeretem azt az érzést, amikor ráülök a wc-re és kijön a cucc. Sokszor direkt várom már, hogy mikor kell megint. Emiatt elmebeteg vagyok, vagy perverz? Vagy esetleg mások is vannak így ezzel, csak tényleg tabu téma és azért nem tudok róla és nem én vagyok rosszul bekötve?
2024. márc. 27. 07:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Ez inkább az egészség kategóriába kellene...
2024. márc. 27. 07:23
 2/24 A kérdező kommentje:
#1, egészség szempontjából normál biológiai folyamat. Az szerintem nem arról szól, hogy ki hogy élni meg, szereti-e vagy sem.
2024. márc. 27. 07:25
 3/24 anonim ***** válasza:
84%
Akkor jó sok kakilást kívánok neked kérdező. 😇😇😉
2024. márc. 27. 07:27
 4/24 anonim ***** válasza:
44%

Szét röhögtem magam a kérdésen!

Majd rámjött a Sz..ás, ...

Figyeltem közben, hààt nekem is spontán orgazmusom volt tőle!

:))))))

2024. márc. 27. 07:51
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem jött elég válasz tavaly? 😂 Csak mert vicces, hogy szó szerint ugyanazt kérdezed megint... Én pedig erre miért emlékszem, hogy tavaly jót derültem ugyanezen a kérdéseden?? 😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ke..

2024. márc. 27. 08:16
 6/24 anonim ***** válasza:
2024. márc. 27. 08:16
 7/24 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, ha fura, ha nem 😀
2024. márc. 27. 08:36
 8/24 A kérdező kommentje:

#5, ez 2021-es kérdés, de nem lényeg. Nem láttam kiíráskor, se a másikat. Örülök, hogy viccesnek találod...

A szagokat én mondjuk nem szeretem, sőt, inkább csak az érzést. De ezek szerint más is van ezzel hasonlóan.

2024. márc. 27. 08:51
 9/24 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Gondolom, azért szeretsz kakilni, mert megkönnyebbül tőle a hasad.

Most én is úgy vagyok, hogy hosszú ideig tartó puffadásos , gyomor és bélrendszer diszkomfortérzéses panaszok után végre kiderült, hogy laktózérzékenység okozta a problémát és jó az emésztésem és nagyon örülök ennek - ezért szóltam hozzá. Szóval megértelek, mert én is szeretem, ha rendben mennek a dolgok és végre ezt mondhatom.

2024. márc. 27. 09:03
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Van igen 😀
2024. márc. 27. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!