Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az baj, ha kifejezetten...

Az baj, ha kifejezetten szeretek kakilni?

Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés... meg nem is szoktam nyilván erről másokkal beszélni, nem reklámozom. De egyszerűen nagyon szeretem azt az érzést, amikor ráülök a wc-re és kijön a cucc. Sokszor direkt várom már, hogy mikor kell megint. Emiatt elmebeteg vagyok, vagy perverz? Vagy esetleg mások is vannak így ezzel, csak tényleg tabu téma és azért nem tudok róla és nem én vagyok rosszul bekötve?
2024. márc. 27. 07:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#20, uh, fúj! Én ezet nem kedvelem. Inkább azt ha jó nagy és kemény, amit tényleg szó szerint úgy kell kitojni.

Szerintem te ha a hasgörcsöt meg a folyékony dolgokat és gázokat kedveled, adhatnál magadnak beöntést. Azzal ezt mind el tudod érni.

2024. jún. 7. 06:53
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

20-as vagyok

Beöntést nem szeretem de a hashajtókat, szenna teát, mályvateát imádom inni, jól megcsikarja a hasam utana pedig olyan hasmenést okoz hogy örülök ha a WCig elérek :) Ma osztálykiránduláson vagyunk de itt is a WCn ülök többnyire úgy meghajtottam magam ;)

2024. jún. 7. 15:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Én is imádok kakilni. Mindig kielemzem a szagot és látványt. A kedvencem a kirobbanó, pépes állagú, amitől teli lesz a csésze.
aug. 26. 16:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagy az isten állatkertje...
aug. 27. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!