Miért szeretek kakilni?
Én egész nap biztosan nem vágynék kakilni, mert a szellemi örömökre, ingerekre, töltődésre óriási igényem van, de nekem is nagy öröm a kaksizás. Nekem elég annyi, amennyiszer történik, nem vagyok egy hajszoló típus.
A feszít, majd ellazul viszonylag rövid időn belül testszerte sajátosságunk, hogy örömet hoz. Jól esik az izmaidnak, testüregeidnek is.
Lelki szempontból:
1, umalmas az életed, kevés örömteli élmény ér, akár fizikai, akár lelki szempontból
2, kifejezetten szeretnél az életedben letenni valamilyen terhet, megszabadulni valamilyen nehézségtől
Azért írom, mert legtöbb ember számára ez jó érzés (kivéve ha valamilyen eü ok miatt fájdalmas), viszont ha ilyen mértékben vágysz erre, ott valami gond van.
egeszen a nyakadtol le az anuszodig megy egy un. vagus ideg. Ez meg a szived mellett is elmegy.
Amikor a kakkantas tortenik es mondjuk elegge nagy, tagito na szoval sok korulmeny szamit, lenyeg hogyha eleg a nyomas rajta akkor nevezzuk ugy hogy "megcsikizi" ezt az ideget amitol jol erzed magad.
Ez mar kellemetlenebb a refluxnal, mert ha begyullad az oesophagus akkor nyomja azt az ideget, es ez az ideg a szivet is befolyasolja, ezert erzik sokszor azokat a szivvereseket (is + stressz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!