Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti szerettek kakilni?

Ti szerettek kakilni?

Figyelt kérdés
Én szeretek mert mindig ilyenkor jönnek a legjobb gondolataim. És ti?

#kaki #szeretet #gondolat #gyermekállalás
2015. ápr. 30. 15:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
A gondolatébresztés és a kényelem az rendben van. Előfordul, hogy olvasok közben. Egy aspektusát viszont nem szeretem. Sokszor előfordul, hogy beletörik a kaka, aztán dörzsölöm és maszatolom egy csomót a papírral. Tusoló meg nincs mindenhol ugye.
2015. ápr. 30. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó,mert el tudom engedni a gondolataim,és persze rendezni őket.

Azért rossz,mert fruktózérzékeny (cukoralergiás) vagyok,és mivel nekem már egy jó ideje meg van,és nem ápoltam/diétáztam rendesen,rosszabb let,és minden kaksi előtt fáj a hasam.de amint megindul,azon nyomban elmúlik,kivéve ha épp akkor jön rám a 4óra nagyon fájdalmas rész (hasgörcs,hasmenés,hányinger,sétálhatnék,sírhatnék).... :(

2015. máj. 29. 18:18
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Szeretek, de elmélkedni, olvasgatni a szarszagban nem szoktam.

Én azt az érzést szeretem, ahogy kicsúszik és ahogy megkönnyebbülök utána és olyan jól eső üresség érzetem támad, mintha könnyebb is lennék utána.

Azt és sem szeretem, mikor olyan lágy állagúra sikerül és egy kilométer papírral se lehet kitörölni. Még szerencse hogy itthon van bidém.

Meg azt sem szeretem, mikor idegen helyen kell intéznem, és "kakipolcos" a csésze kialakítása. Ugyanis van hogy leér a "barnamaci" alja a csészében és megáll, nem megy tovább. Csak akkor tud tovább haladni, ha én emelkedek meg. Na ezt sem kedvelem túlságosan.

Egyébként örülök a kérdésnek. Mással úgysem beszél az ember ilyen dolgokról. :) Ha én írtam volna ki ilyen kérdést, tuti, hogy perceken belül törlik és jön a fenyegető üzenet, hogy ha nem tartom be az oldal szabályzatát ki leszek tiltva.

2015. júl. 6. 16:02
 4/15 anonim válasza:
91%
nekem nem támad ugyan semmi gondolat,de a legjobb érzés mikor haza érsz és irány a trón :D és teli fosod a wc-t :3
2016. jún. 18. 16:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Azt se bánom, ha nagy, kemény és nehéz kinyomni. Annál jobb utána a megkönnyebbülés.

2021. máj. 9. 10:57
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
En utalok.
2021. jún. 26. 22:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, szeretek. Elmélkedni nem szoktam közben, de nagyon szeretem azt az érzést, ahogy kijön.
2021. dec. 11. 08:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Én pukizni is szeretek jókat a wc-be 22/f 😁
2022. febr. 14. 14:34
 9/15 anonim ***** válasza:

Persze. Miért, van aki nem?!

Szarni jó. :)

2022. júl. 3. 13:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Bizonyos nőknél elképzeltem szeretnek kakilni is a wc-be egy jó nagyot, és szimatolni a nem túl kellemetlen bűzaromát! 😀😀☺️☺️☺️
2022. júl. 4. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!