Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti szerettek kakilni?

Ti szerettek kakilni?

Figyelt kérdés
Én szeretek mert mindig ilyenkor jönnek a legjobb gondolataim. És ti?

#kaki #szeretet #gondolat #gyermekállalás
2015. ápr. 30. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
A szimatolás nem tudom hogy jön ide. A szarszagot nem szeretem. Még a sajátomét sem. De néha olyan jól esik egy nagyot kakkantani! :)
2022. júl. 4. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Jó érzés kinyomni.
2022. nov. 12. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon! Viccen kívül nagyon jó érzés, ahogy kijön a cucc. Sokszor direkt várom, hogy mikor kell megint. Szerintem nagyjából mindenki szereti, hiszen így működünk, normál biológiai folyamat.
2023. jún. 11. 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár én elmélkedni nem szoktam közben. Inkább az érzést szeretem, ahogy kijön, meg utána hogy olyan üres lettem.
2023. aug. 18. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek. Az érzést, hogy jön, meg utána a megkönnyebbülést. Gondolkodni, elmélkedni közben nem szoktam, inkább csak az érzésre koncentrálok. Az egész nálam törléssel együtt 1, legfeljebb 2 perc. Tehát hosszasan ücsörögni se szoktam fölötte a kakaszagban.
máj. 24. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!