Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha nem tudom...

Dodo928 kérdése:

Mit csináljak ha nem tudom túltenni magamat rajta?

Figyelt kérdés

1 hete amikor vártam a buszra egy roma nő és a kisgyereke elsétált előttem és rámosolyogtam a gyerekére mert aranyosan köszönt. Ezzel nem tudom mi probléma volt, de az anyja rögtön nekem rontott. Elkezdett ordibálni velem az egész pályaudvar előtt. Fenyegetőzött, hogy agyon fog verni és a mentő fog elvinni. Én nem szóltam semmit. Az ember azt hinné, hogy ilyen helyzetben neki rontana a nőnek és kiállna magáért, de egyszerűen csak lefagytam. Féltem. Aztán elkezdett közelíteni felém (látszólag megakart verni) és elsétáltam. Hallottam, hogy még ordibált valamiket nekem. Tudom, hogy nem hangzik kívülről ez nagy dolognak, de azóta alig merek kilépni az utcára, a buszpályaudvaron rendesen szorongok, és emberekhez többé nem merek hozzá szólni se ránézni. Folyamatosan rettegek, hogy visszatér a nő és felismer. Nem tudnám megvédeni magam az az igazság. Ami fura, mert mindig is olyan voltam, aki kiállt az igazáért. Sokat edzek is, viszont verekedni nem tudok sajnos. Szerintetek mit kéne tennem? Sokkban vagyok azóta is. Ja és hozzátenném, hogy halom ember vett körül minket és egyik se segített.

17/L

máj. 11. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

9

Te irtad a 8-ast? En nem pontoztalak, de gondolom a tobbiek azert, mert ez onmagaban nem pszicho tema, csak egy kellemetlen esemeny. Nyilvan, ha azt valtja ki a kerdezonel hosszutavon, h retteg kimenni az utcara, vagy (mert) mondjuk felhoz nala valami gyerekkori traumat, akkor kell a segitseg. De ez egy hete tortent, hosszutavrol nem beszelhetunk, nyilvan meg melyen benne van az elmeny, de tulteheti magat rajta. En abszolut terapia-parti vagyok, de azert minden kis es kozepes serelmunkkel ne szaladgaljunk mar pszichologushoz.

Kerdezo, igyekezd kibeszelni ezt magadbol csaladi es barati korben,probalj meg ne rasszista lenni emiatt az egy tapasztalat miatt, es remelem, rendben leszel.

máj. 11. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
11# Igen én írtam. Nem rögtön menjen, hanem akkor, ha nem sikerül feldolgoznia magában. Ha a probléma megmarad hosszútávon az nem fog jót tenni neki. Már most nem mer az emberek szeméb nézni, megszólítani.
máj. 11. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

12

Ebben egyetertunk.

máj. 11. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Felejtsd csak el, hülyék mindenhol vannak. :)
máj. 12. 00:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, 1 hete lefagyással reagáltál a váratlan verbális nekedtámadásra, veszélyhelyzetre, amiben tehetetlennek érezted magad. Mit gondolsz most, mi lett volna a helyénvaló tett, hogyan kellett volna jól lereagálnod a helyzetet?
máj. 12. 15:06
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
50%
Pszichopata. Holnapra elfelejt.
máj. 12. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!