Mit csináljak ha nem tudom túltenni magamat rajta?
1 hete amikor vártam a buszra egy roma nő és a kisgyereke elsétált előttem és rámosolyogtam a gyerekére mert aranyosan köszönt. Ezzel nem tudom mi probléma volt, de az anyja rögtön nekem rontott. Elkezdett ordibálni velem az egész pályaudvar előtt. Fenyegetőzött, hogy agyon fog verni és a mentő fog elvinni. Én nem szóltam semmit. Az ember azt hinné, hogy ilyen helyzetben neki rontana a nőnek és kiállna magáért, de egyszerűen csak lefagytam. Féltem. Aztán elkezdett közelíteni felém (látszólag megakart verni) és elsétáltam. Hallottam, hogy még ordibált valamiket nekem. Tudom, hogy nem hangzik kívülről ez nagy dolognak, de azóta alig merek kilépni az utcára, a buszpályaudvaron rendesen szorongok, és emberekhez többé nem merek hozzá szólni se ránézni. Folyamatosan rettegek, hogy visszatér a nő és felismer. Nem tudnám megvédeni magam az az igazság. Ami fura, mert mindig is olyan voltam, aki kiállt az igazáért. Sokat edzek is, viszont verekedni nem tudok sajnos. Szerintetek mit kéne tennem? Sokkban vagyok azóta is. Ja és hozzátenném, hogy halom ember vett körül minket és egyik se segített.
17/L
Nem kell kiscsaládozni. Énis roma vagyok,és nagyon untat már,hogy rögtön csak a balhéval van mindegyik. Egyáltalán nem vagyunk ilyenek. Magyarban is ugyanannyi kiabálós ember van. Nyílván a nő félreértette a helyzetet ennyi történet.
Nem kell félned tőle nyugi.Senki nem fog rá rontani a házadra. !
Egyáltalán nem érdekled már azt a nőt, meg se ismer. Vagy alapból épp fel volt húzva, vagy félreértett, az agyában kombinált valamit, vagy az őket érő állandó becsmérlés miatt (te is rögtön közölted, hogy roma, pedig az eset szempontjából semmi jelentősége) már eleve azzal védekezik, hogy támad, biztos, ami biztos.
De ugyan áruld már el: ha valami ijesztő esemény történik veled, azt mért nem a szüleiddel beszéled meg, mért arctalan idegenekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!