Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akinek poszttraumás stressz...

Akinek poszttraumás stressz szindrómája van leírná milyen tünetei vannak?

Figyelt kérdés
Hogy sikerült túl lenni rajta?Mennyi ideig tartott?
2024. máj. 8. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Úgy hogy elmész pszichiáterhez de szinte kizárt dolog hogy neked ilyened legyen ez nem alakul ki szinte csak háborút megjárt katonáknál
2024. máj. 8. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Falászavarral, szorongással és rémálmokkal járt nálam. Fiatalkoromban rendszeresen molesztált illetve bántalmazott a mostohaapám. A ptsd tünetei főleg akkor jelentkeztek, miután elköltöztem. Szakember+akarat+helyes stresszkezelés volt az én megoldásom. Elég hosszú évekig tartott a gyógyulás.
2024. máj. 8. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
#1 nagyon félre vagy tájékozva.
2024. máj. 8. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
11%

3#

Nem az egyén feladata hogy otthon a google alapján diagnosztizáljon mindenféle betegséget 0 tudással

Szakemberhez el kell menni aki diagnosztizál

2024. máj. 8. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Senki sem diagnosztizált senkit. A kérdező kérdezett én meg válaszoltam neki.
2024. máj. 8. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
56%
"kizárt dolog hogy neked ilyened legyen" -mondta a pszichiáter szakorvos, aki két mondatból diagnosztizál :D
2024. máj. 8. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
26%

Honnan tudod hogy nekem mi a foglalkozásom? :)

Azt írtam szinte kizárt, azt jelenti nagyon valószínűtlen általános iskola első osztály

Lehet neked is fel kéne keresned egy szakembert

2024. máj. 8. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondtam, hogy nem vagy pszichiáter :D Miért kellene nekem szakember? Mert szétoffolom egy idegennel a kérdező topicját?
2024. máj. 8. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Nálam egy tíz hónapos "párkapcsolat" váltotta ki. Falásrohamok, az emlékek hatására hirtelen felugró vérnyomás és rosszullét, a derékig érő hajam nagyon hirtelen és látványos őszülése... Egy teljes év terápia után most mondhatom talán, hogy már legalább nem kezdek el elájulni, ha beszélnem kell róla.
2024. máj. 8. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

9#

Gondolom farmakoterápia is történt ha valóban PTSD-vel diagnosztizált a szakember igaz?

2024. máj. 8. 14:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!