Akinek poszttraumás stressz szindrómája van leírná milyen tünetei vannak?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült túl lenni rajta?Mennyi ideig tartott?máj. 8. 10:54
1/12 anonim válasza:
Úgy hogy elmész pszichiáterhez de szinte kizárt dolog hogy neked ilyened legyen ez nem alakul ki szinte csak háborút megjárt katonáknál
2/12 anonim válasza:
Falászavarral, szorongással és rémálmokkal járt nálam. Fiatalkoromban rendszeresen molesztált illetve bántalmazott a mostohaapám. A ptsd tünetei főleg akkor jelentkeztek, miután elköltöztem. Szakember+akarat+helyes stresszkezelés volt az én megoldásom. Elég hosszú évekig tartott a gyógyulás.
4/12 anonim válasza:
3#
Nem az egyén feladata hogy otthon a google alapján diagnosztizáljon mindenféle betegséget 0 tudással
Szakemberhez el kell menni aki diagnosztizál
5/12 anonim válasza:
Senki sem diagnosztizált senkit. A kérdező kérdezett én meg válaszoltam neki.
6/12 anonim válasza:
"kizárt dolog hogy neked ilyened legyen" -mondta a pszichiáter szakorvos, aki két mondatból diagnosztizál :D
7/12 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nekem mi a foglalkozásom? :)
Azt írtam szinte kizárt, azt jelenti nagyon valószínűtlen általános iskola első osztály
Lehet neked is fel kéne keresned egy szakembert
8/12 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nem vagy pszichiáter :D Miért kellene nekem szakember? Mert szétoffolom egy idegennel a kérdező topicját?
9/12 anonim válasza:
Nálam egy tíz hónapos "párkapcsolat" váltotta ki. Falásrohamok, az emlékek hatására hirtelen felugró vérnyomás és rosszullét, a derékig érő hajam nagyon hirtelen és látványos őszülése... Egy teljes év terápia után most mondhatom talán, hogy már legalább nem kezdek el elájulni, ha beszélnem kell róla.
10/12 anonim válasza:
9#
Gondolom farmakoterápia is történt ha valóban PTSD-vel diagnosztizált a szakember igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!