A magyar emberek miért utálják a betegeket? Te miért utálod?
Figyelt kérdés
Egy pszichiátriai beteg embert például szinte biztosan elutasítanak állásinterjún, ha kiderül a betegsége. Ti is ezt csinálnátok, ha munkáltatók vagy HR-esek lennétek, persze letagadjátok, mert azt hiszitek, hogy nem ilyenek vagytok.2024. máj. 2. 21:53
21/22 anonim válasza:
20-as
Elfogadom a véleményed. Nekem nem kell bemutatni a mentális betegeket, tudom, hogy nem mindenki veszélyes.
Csak annyit, hogy azért te sem ismersz. Igen, én is mentális beteg vagyok. Generalizált szorongásos szindrómám van, amit amúgy a pszichiátria is nyilván tart. Szedtem gyógyszereket is. Engem is diszkrimináltak nem egyszer a szorongásom miatt. Még orvos is. Kívánom, hogy kerülj ki abból a környezetedből, ahol diszkriminálnak. Részemről ennyi.
22/22 anonim válasza:
Hát ilyen passzív-agressziv vergődéssel nem csodálom, hogy kiutálnak és nem vagy szimmpatikus sehol. Ezen nem gondolkodtál még soha? Nem kell mentális betegséggel takarózni. Pokróc vagy és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!