Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt hogy lehet leküzdeni?...

Ezt hogy lehet leküzdeni? Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés

Gyermekkoromban is volt hasonló érzésem. Kimaradás érzést és beteges kisajatitast érzek minden fontos ember ( szerelem , barat ) iránt.

Felnőtt korom óta inkább a szerelmek után érzek ilyet. Pár pl.

Gyermekkorban volt egy barátom, azonban állandóan az volt a heppje, hogy ha én bementem inni vagy wc-re mire kijöttem hazament és utána nem jött ki. Erre tisztán emlékszem, hogy mindig idegesített, sose mentem el melőle, erőltettem.

Ez mióta felnőttem csak a szerelmekben van meg. Akkor is ha viszonzatlan.

Pl volt olyan, hogy titokban ismerkedtem egy emberrel, kavartunk, nekem és neki is volt valakije. Én beleszerettem, ez elmúlt, én szakítottam ő nem. Utána hosszú ideig állandóan kerestem, ha egy helyen voltunk mentem utána, ha mással beszélt akkor hisztiztem, szó szerint lesátoroztam az irodájába, hogy ne is legyen alkalma. Sokszor hamarabb végeztem, de megvártam, mert addig is velem foglalkozik.

Ezek általában Mikro közösségben érvényesülnek. Ha a munkahelyen kívül mással volt joba, akit én nem ismerek, az nem zavart. Az zavart, hogy eddig velem volt nagyon szoros, utána pedig én kiestem a kosárból és mással volt joba.

Munkahelyet kellett váltanom, ott ugyanez megtörtént, csak én egyedülálló voltam.

Ismét munkahely váltás.

Párkapcsolataim is erre építem. Ha ez nincs meg, akkor nem is kell. Hiába van egészséges, jól működő, törődő kapcsolatom.

Még egy pl.

Korábbi esetek. Én sosem tudtam elhivni ebédelni, de mással elmegy. Ezen hisztizek, nem értem, kevésnek érzem magam, írogatok neki, szét cseszem magam fizikálisan.

Voltam pszichologusnál de semmit se segített.

Hátha valakinek volt hasonló, tudja miről beszélek..

Még egy pl.:

Ha én megakartam hívni kávézni,elküldött hogy nem ér rá,sok a munka, majd 5 p múlva mással kavezott.

2024. máj. 2. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Irritáló vagy. Tanulj meg viselkedni. Ez a legfontosabb. A pszichológusnál pedig ne hazudj és ne sumákolj. Ha valamit mond, ne vitatkozz vele, mert ő a szakember

Innen senki nem fog tudni segíteni, ha a pszichológussal nem jutottál előbbre. Valami gyógyszer kéne neked először

2024. máj. 2. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem értem miért irod, hogy hazudnék a pszichológusnak. 2 évet jártam, különböző tesztek és hasonlók voltak. Azt mondta, hogy gyermekkoromból fakadó és azt, hogy legyen célom az életben. Jelenleg a 3. szakmámat csinálom munka mellett, azonban ez sem segít.
2024. máj. 2. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
És hány iskolát akarsz még kijárni?
2024. máj. 2. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Szeretnék megoldást erre. Nem tudom mi az oka.
2024. máj. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!