Mitől lehet h mindennap rosszat álmodok és felkelek? elég rossz igy aludni bár eleve stresszes hetem volt a vizsgák miatt, de olyan hülyeségeket álmodok pl h megakar ölni valaki
Miért kell ilyen hülyeségeket beszélni 2.? Meg miért kell ijesztgetni a kérdezőt, ahogy elnézem amúgy is meg van már ijedve. Felesleges.
Az álmok nem jóslatok. Ahogy a lottó számokat sem fogja megálmodni úgy negatív eseményeket sem. Nem kell ettől félni. A napi események félelmek gondolatok keverednek bele az álomba. Zaklatott élethelyzetben simán előfurdul bárkivel ilyesmi. Kellemetlen de normális jelenség. El fog múlni.
Ne nekem valaszolgass es velem feleselj, hanem a kerdest valaszold meg! Ne a többi valaszolóval kötekedj, te szánalom!
Igenis vannak jósló álmok! Ja de ne, nem szabad említeni! Mert megijeda kerdező! Gondolom nem hulyegyerek nem es érti amit kell , nem fogja a fejét a falba vagdosni nézz te oda kötekedő nullajat
Veled ellentétben adtam normális választ.
Kiemelkedő a vitakultúrád, a helyesírásod meg az intelligenciád is.
Kérlek linkeld ide azokat a tudományos kutatási eredményeket amik azt támasztják alá, hogy vannak jósló álmok.
Köszi ;)
Te amúgy kinek képzeled magad, hogy megmond másnak mit csináljon pláne ebben a stílusban? Te a kérdezőnek válaszoltál az elmúlt két kommentedben? Jah nem. Akkor jobb lenne befejezni az ingyen cirkuszt és inkább a helyesírás szabályait tanulmányozni. Iszonyú kínos, hogy ilyen helyesírassal van bátorságod kommentelni.
A kérdezőtől a magam részéről elnézést, hogy nem hagytam szó nélkül a szándékos, primitív provokációt. A jószándék vezerelt, hogy egy amúgy is stresszes élethelyzetet ne fokozzon valaki ijesztgetéssel.
A véleményed rólad mond el kritikát 8. Ha nem tudsz kultúráltan írni és kifejezni magad, ne írj kommentet.
A kérdésre válaszolva ez a stressz miatt van. Ez egy ilyen időszak sajnos. Nem kell pánikba esni tőle. Próbálj lazítani lefekvés előtt és kellemes dolgokra gondolni. Napközbeni testmozgás is segíthet vagy valami nyugtató zene este. A vizsgaidőszakkal vége lesz.
Az álmok nem jóslatok. Ettől nem kell tartani. Nem fog megölni senki. :)
A francot nem, nekem sokszor előre vetítettek dolgokat! Es mi van akkor? A kerdező a kútba ugrik?
Rossz periódus van jó pár éve es ami következik, minden fantáziát felülmúl!
Én ebben a tudatban élek évek óta és mi van marha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!