Lehet hülyeséget kérdezek de kicsit meg vagyok ijedve. Szerintetek ezzek lehetnek a kimerültség tünetei? Fejfájás magas vérnyomás (146/93 pulzus 105) rossz közérzet végtag zsibbadás.
Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 22:33
1/7 A kérdező kommentje:
Hányingerem is van.
2014. jún. 2. 22:35
2/7 anonim válasza:
Akár az is... de szerintem az összes tünet a magas vérnyomással függhet össze. Le kellene vinni.
3/7 A kérdező kommentje:
Valami tipp hogyan vigyem le a vérnyomásom?
2014. jún. 2. 22:43
4/7 A kérdező kommentje:
A legfontosabbat elfelejtettem tegnap este 8tól ma fél 2ig melóztam szinte alig aludtam tegnap olyan délben kelltem
2014. jún. 2. 22:51
5/7 anonim válasza:
A vérnyomást így sebtiben a vérnyomáscsökkentőn kívül nem sok minden viszi le.
A legjobb lenne, ha zuhanyoznál egyet és szépen lefeküdnél.
Ne görnyedj a gép előtt, hanem aludd ki magad, ha jól olvasom, rádfér. A munkabeosztásodat elnézve mégis közrejátszhat a kimerültség, túlhajtottság.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ a zuhany már megvolt ágyban fekszem mert telóról vagyok.A munkabeosztásom pedig sajna nem a legjobb :(
2014. jún. 2. 23:02
7/7 szamo77db válasza:
A pulzusod is nagyon magas. A tankönyvi adat 72/perc. Erre is kellene valami gyógyszer. Én is hajlamos vagyok a magas pulzusra, nekem 116 volt eddig a csúcs, kaptam rá gyógyszert. Ültem a gép mellett és úgy éreztem, hogy szétrobban a mellkasom. Vettem be rögtön gyógyszert, egy óra múlva vissza mértem, nyolcvan valahány volt. Még egy kicsit az is magas, tekintve, hogy nyugalmi állapotban mértem. De mégis nem 116!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!