Autizmusból, menyi idő kigyógyulni?
Drága szíved.
Fogadd el magad. Te nem vagy kevesebb,mint bárki más a világon! Hosszú boldog életet kívánok neked!
/ Egyébként, mi az oka a kérdésnek?/
Maga az autizmus marad. Viszont egy csomó képesség megfelelő segítséggel fejleszthető. Például ha miután mindig a közösség peremén voltál, nincs gyakorlatod a szociális helyzetekben. Ezen azért sokat lehet segíteni.
Másrészt az autizmus talaján sokszor fejlődik ki szorongás vagy depresszió. Ezek is kezelhetők.
Hogy mennyi idő, az attól függ, hogy konkrétan mi a probléma. De mondjuk néhány hónaptól a néhány évig terjedő időtartamra gondolj. Utána se leszel "kész", időnként még szükséged lehet támogatára, a változó élethelyzetben új kérdések merülhetnek fel.
Autizmusból nem lehet kigyógyúlni.
Én is az vagyok.
De én ettől függetlenűl ugyan úgy tudok élni,tanulni,szórakozni ,mint bárki más.
Sőt bizonyos dolgokban túl szárnyalom a többieket.
Én azt tanácsolom neked ,hogy ne foglalkozz vele.
Az autizmus csak egy gondolat ,ami a fejedben van önmagadról.(Fogd fel így)
Felejtsd el ,hogy autista vagy örökre élj vidáman,boldogan,gyűjts tapasztalatokat stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!