Ha olyan szürreális dolgok történnek, amiket már képtelenség a valóság talaján kezelni, akkor melyik a jobb irány hogy az ember ne kössön ki a zárt osztályon? Többi lent
Nem is tudom hogy hova kellene ezt kiirnom, miután megtaláltam ezt a helyet, ide vagy az ezotériába.
A lényeg az hogy egy jó ideje úgy érzem hogy üzenni akarnak nekem, hogy rájöjjek hogy egy mátrix szerű világban élünk mert annyira filmszerűvé vált az életem.
Sokszor emiatt már torzulva érzem a valóságot, mint amikor kiskoromban lázálmom volt és úgy érzetem hogy a puha párja kőkemény.
Egy harc van a fejemben mert eddig materialista voltam, de miután megtörtént ez a szürreális eseménysorozat, azóta úgy érzem hogy hülye vagyok, hogyha nem veszem észre hogy bábok vagyunk és valamilyen felsőbb hatalom intézte ezt így…
Természetesen hogyha ezt elmondanám orvosnak, akkor egyből skizofrén lennék(megjegyzem hallucinalni nem szoktam és hangokat sem hallok)
Szóval a kérdésem nem spirituális szempontból az az, hogyha ellent mond a materialista valóságnak az ami történt és úgy érzed hogy valami figyel és röhög rajtad, akkor hogy maradj épelméjű? Ha úgy élsz hogy tudod hogy figyelnek és a matrixban vagy, vagy ha ellentmondasz ennek?
Azt még megjegyzem hogy eleve gyerekkorom óta a szerencsétlen típus vagyok és rengeteg alkalommal nagyon furcsán alakultak a dolgok mintha egy rossz filmben lennék.
De ami most történt az végleg betette a kaput.
Más lett volna, ha a 14. lombiknál esik teherbe, aztán hal meg a magzat a vírus miatt? Vagy ha a 8. hónapban hal meg? Vagy ha születéskor derül ki, hogy szívproblémái vannak, és abban hal meg? Vagy ha él mondjuk 1 hónapot?
A sok pont pont pont-ot látod, de ez ezernyi más módon is történhetett volna, a veszteségélmény biztosan így is-úgy is szörnyű.
És nekem is szörnyű a veszteségélmény, annyira hogy sosem heverem már ki és 4 éve nem érzem az időt
A sok pont pont pont akkor is érvényes lenne ha úgy történtek volna a dolgok ahogy te írtad
Akkor is csak 0,000001 százalék esély lett volna hogy ez így megtörténjen de mégis megtörténtek…
És SENKI nem hiszi el nekem hogy ez már természetfeletti történés…
4,5 éve all fenn
2020 eleje óta
Az elég tartós?
Leírtam egy példát a vetélős sztorit
Ha egy ilyen szürreális dolog megtortenik az nem élet hogy valaki skizofrénná váljon?
Főleg ha előtte is egy katyvasz volt az élete
Szerintem is túlreagálod a dolgot azzal együtt, hogy tényleg nem sok mindent árultál el magadról vagy a hűha dolgaidról.
Amit leírtál eset tényleg szomorú, nagyon szomorú, jó, hogy megérint téged is lelkileg, de azért ne rokkanj bele lelkileg! Lehet, hogy neked jobban fáj, mint a borzasztó szerencsétlenséget megélt anyának? Éljen az empátia, attól vagy egészséges ember, de ne azonosulj úgy egy általad feltételezett nővel, hogy aztán te rokkanj bele!
Írj még példákat arra, hogy miért érzed azt, hogy kezded elveszíteni a kapcsolatot a valósággal!
Mindezeken kívül pedig az is nyugtasson meg téged, hogy a megőrüléstől való félelem az egyik legalapvetőbb emberi félelem, tehát megint csak tök normális vagy az eddig leírtjaid alapján.
Amit leírtál az PONT olyan, mint a "rossz időben volt, rossz helyen". Nem
kell belelátni, olyasmit, ami nincs. Véletlenek vannak, sőt sorozatos véletlenek is vannak.
Ha összezavarodnak körülötted a dolgok, várd ki türelemmel, amíg magadtól megérted. Lehetőleg ne gyárts hozzá elméleteket, mert az tévútra vihet.
Remélem nem szedsz semmi tudatmódosítót, mert az ronthat a helyzeten.
Nem vagy őrült de ezt a mátrix elméletet felejtsd el. Hidd el nem figyel senki nem szánt szándékkal szar az élet hanem alapból persze ez így mégrosszabb de ez a valóság.
Nemkell itt túlbonyolítani a dolgokat véletlenek sokasága az ami veled történt nem pécézett ki senki hogy na most xy-nal jol kib@szok. Egyszerűen így alakult ezt dobta a gép. Az élet egy káosz teljesen kiszámíthatatlan.
Egyébként meg amit írtál példát azt sem értem hisz megvan rá az esély mégha kevés is de benne van a pakliban hogy az a 0.00001% valakit érinteni fog. Az életben minden megtörténik ami lehetséges hogy megtörténjen. Sokmindent olyan dolog is valóra vált már amit mindaddig lehetetlennek tituláltak.
Utcsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!