Ha olyan szürreális dolgok történnek, amiket már képtelenség a valóság talaján kezelni, akkor melyik a jobb irány hogy az ember ne kössön ki a zárt osztályon? Többi lent
Nem is tudom hogy hova kellene ezt kiirnom, miután megtaláltam ezt a helyet, ide vagy az ezotériába.
A lényeg az hogy egy jó ideje úgy érzem hogy üzenni akarnak nekem, hogy rájöjjek hogy egy mátrix szerű világban élünk mert annyira filmszerűvé vált az életem.
Sokszor emiatt már torzulva érzem a valóságot, mint amikor kiskoromban lázálmom volt és úgy érzetem hogy a puha párja kőkemény.
Egy harc van a fejemben mert eddig materialista voltam, de miután megtörtént ez a szürreális eseménysorozat, azóta úgy érzem hogy hülye vagyok, hogyha nem veszem észre hogy bábok vagyunk és valamilyen felsőbb hatalom intézte ezt így…
Természetesen hogyha ezt elmondanám orvosnak, akkor egyből skizofrén lennék(megjegyzem hallucinalni nem szoktam és hangokat sem hallok)
Szóval a kérdésem nem spirituális szempontból az az, hogyha ellent mond a materialista valóságnak az ami történt és úgy érzed hogy valami figyel és röhög rajtad, akkor hogy maradj épelméjű? Ha úgy élsz hogy tudod hogy figyelnek és a matrixban vagy, vagy ha ellentmondasz ennek?
Azt még megjegyzem hogy eleve gyerekkorom óta a szerencsétlen típus vagyok és rengeteg alkalommal nagyon furcsán alakultak a dolgok mintha egy rossz filmben lennék.
De ami most történt az végleg betette a kaput.
Nem kell attól félni, hogy diagnosztizálnak egy rendellenességet, mert legalább elindulhat egy folyamat, ami akár javulást is hozhat. Ha a holtpontról való kimozduláshoz gyógyszerek vagy terápia szükséges, akkor meg kell lépni a dolgot, mert magától láthatóan nem változik semmi.
Annak az esélye, hogy itt valami természetfeletti történik, azért valljuk be, csekély.
Az a gond hogy túl hosszú lenne leírni az egész eseménysorozatot, úgysem olvasná végig senki.
Ezért is nem írom le, csak ennyit, meg azt hogy az életben ilyen nem történhet… és mégis megtörtént, ezért is vagyok most egy élettel osszegyeztethetlen állapotban…
Hát így ere a kérdésre nem nagyon lehet mit mondani, hiszen alig árulsz el valamit. Nem hallasz hangokat és nicsenek hallucinációid. (skizofrénia), nem szedegettél be semmit, mégis "úgy érzed hogy üzenni akarnak neked, hogy rájöjj hogy egy mátrix szerű világban élünk mert annyira filmszerűvé vált az életed." .... én azért az utóbbira gondolnék. mármint, hogy nem természetes állapotod ez. Szóval valami hatása alatt tapasztaltad ezt. Tipius skizofrén tünet egyébként. Ami nem skizofréneknél pl lsd adásával előidézhető. Én ugy gondolom, hogy erre az életre kaptunk egy többé kevésbé egészséges testet és egy többé-kevésbé egészséges pszichét. Ezekre kötelesek vagyunk vigyázni. Jelenleg ezen a sakktáblán mozgunk, így mással nincs dolgunk. Szóval én azon lennék, hogy az itteni valóságban horgonyt verjek. Sorozatokról, telefonról, játékokról lekattannék. Mert ezek is egyfajta hipnotikus transz állapotot idézhetnek elő. Ahol összefolyik a valóság és a fantázia. Illetve nagyon józan életet élnék hátralevő életemben. Sokat sportolnék. Rendesen dolgoznék. Hasznos tagja lennék a társadalomnak.
Egyébként volt ilyen ismerős, sajnos kamasz, akinek az a megélése volt, mintha ő egy mesében lenne. Nem tisztázott az ok és az okozat. Mindenesetre ő öngyilkos lett. Szóval én a helyedben, ha képes vagy rá, nagyon sürgősen lehorgonyoznám a tudatomat a való világban.
De pontosan ez a baj hogy ezt már nem tudom a valóság talaján kezelni
Egy példát hozok
Tegyük fel hogy egy nőnek az az egyetlen vágya hogy anya legyen
Mindene megvan hozza, anyagiak, normális férfi. Tegyük fel hogy lombikoznak vagy 8 évig 15 alkalommal… az utolsó alkalommal végre sikerül, minden rendben van a terhességgel. Majd a 9. Hónapban 2020 januárjában a nő ekapja a covidot és emiatt halva születik a gyerek(fikció, nem tudom hogy volt e ilyen szövődménye a covidnak)
A lényeg a rengeteg egybeesés…
15 lombik után PONT akkor lesz terhes, amikor PONT elkezdődik egy teljesen váratlan szürreális járvány és neki PONT olyan szövődményei lesznek amitől meghal a gyerek PONT 9 honaposan…
PONT olyan párnak akiknél jó helyen lenne a gyerek és PONT hónapra pontosan akkor történik ez mikor neki a legrosszabb… a nő utána meddő lesz és már SOHA nem lehet gyereke… ha nem jött volna a covid PONT a legrosszabbkor akkor most lenne gyereke…
Egy karnyújtásnyira volt a legnagyobb álmától, amit így elvette tőle az élet…
Egy ilyen eseménybe ki ne örülne meg??
Látjátok mennyi benne a pont a legrosszabbkor?
Velem nem ez történt, ez csak egy drasztikus példa ami hasonló az enyémhez.
Mégis mennyi az eselye egy ilyen eseménysorozatnak?
0,0000001%?
És kijavítani már nem lehet, életem végéig ezzel kell élnem… a veszteség tudataval, a kárörvendo családdal….
Ki ne őrülne ilyesmibe bele és gondolná azt hogy megfigyelik és ez a matrix? És valaki direkt szívatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!