Mit tehetnék ha anyám nem érti meg?
Beszélj az iskolaorvossal, aki értesíti anyukádat!
De, azért azt is tudod, hogy igazoltan sem lehet hiányozni akármennyit!
Hagyd abba az önsajnálatot! Tudom,hogy piszok nehéz,de ki kell bírni. Én sem szerettem iskolába járni mert mindig bántottak,de mégis bementem. A bipoláris személyiségzavar teljesen mas mint amire te mondod. Neked barátok kellenek és valami ami lefoglal.
Én kezdetnek elvenném a telefonod vagy 2 hétre,hogy felejtsd el a hülyeségeket. Menj olvass a könyvtárban és tanulj. Ez az egyetlen feladatod.
Majd a pszihiáter(?) Ad valami gyógyszert es zöldsegként biztos boldogabb leszel..
Nem akarom elbagatelizálni azt ami neked van. Nincsenek de-k sem.
Viszont azt megakartam osztani veled, hogy énnekem is kifejlődött egy csomó mentális betegségem a korona alatt ami miatt rosszul teljesítek az egyetemen. Amikor dolgozatírás vagy feleltetés van szintén nem merek bemenni és persze ezt a családom vagy a tanáraim nehezen értik meg. Jogosan persze mert csinálni kell, viszont mi van akkor hogyha nem megy?
Az is segíthetne ha beszélnél a tanáraiddal 4szemközt hogy neked most van ez az állapotod. Nem tudod hogy micsoda viszont szorongsz miatta és ha mondjuk szóbeli akkor szívesen lefelelsz belőle viszont egy külön alkalomkor, egyedül szeretnéd nála letenni, ha lehetséges.
"mi baj lenne még egy hétből?" - kb. 40 igazolatlan óra.
Én megértem, ha beteg vagy, de ennek akkor sem ez az elintézési módja, ezzel a hozzáállással ne várj együttérzést senkitől.
Próbálj iskolaorvoshoz fordulni vagy menj vissza az orvoshoz és próbálj igazolást kérni.
Egyetlen tünetet sem írt le a kérdező, csak azt, hogy neurológiáról küldték át a pszichiátriára. Ezek szerint nem mentális beteget játszik, mert szervi bajra gyanakodva ment orvoshoz.
Most arra vár, hogy elteljen az idő amíg az időpontra vár. Anyukád is biztos tehetetlen, és nem tudja mivel segítsen, csak nem nagyon tudja megfelelően kommunikàlni feléd. Lehet ezért kiabál.
Az előző válaszokat meg nem értem. Felpofozták régen a gyereket? Micsoda megoldás! Sok 50-es emberrel van tele ennek ellenére a pszichiátria, meg sok alkoholista is van a korosztályban. Lehet azért mert érzelmek kifejezéséért pofon járt.
Azt megjegyezném, hogy a mostani "rettenetes" generációt ti neveltétek.
Lenézték ott másért. Szemüvegesnek lenni, egyenlő volt óvodától kezdődő basz.ogatással.
Milyen szép idők voltak valóban. Rengeteg a sérült ember a generációtokban. Sok alkoholista, depressziós, magas az öngyilkossàg, a családon belüli erőszak. Valami mégsem volt annyira rendben.
Amit itt összehordasz annak pedig köze sincs a kérdéshez. Ha leszólod miért ebben a kategoriában olvasgatsz? Biztos van olyan, hogy "rendszervàltás előtti gyerekverés protokolja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!