Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam nagyon ciki! Mit tehetnek?

Anyam nagyon ciki! Mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Pl: ma elmentunk ugyeket intezni. Masok beszelgettek, anyam meg kommentalta... Mellettunk mondtak, hogy sietnek, mennyi dolguk van, erre is anyam is hangosan, hogy hu mennyi dolga van ma, talan sietni kene.

A biztonsagi orrel beszelgetett valaki, hogy nem megy a klima es milyen meleg van. Elindult a biztonsagi or, anyam meg utanaszol, hogy "epp ideje volt mar". 2 oran keresztul ez ment!

Minden egyes percben sullyedtem egyre jobban bele a szekbe... Es MINDIG ez van, barhova megyunk. Moziban be se fogja a szajat, multkor atultem a masik oldalra...

Szep szo semmit sem er, es nehany helyre muszaj jonnie velem...

2014. júl. 21. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem tehetsz semmit. Max. tanulsz belőle, hogy ennyi idős korodban te ne legyél ilyen. Csak aztán el ne felejtsd!:)
2014. júl. 21. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Ez a ciki??? Én nyakon vágnálak, ha átülnél moziban másik oldalra, te vagy a ciki.
2014. júl. 21. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Nagyjából 12-13 évesnek tippellek, és nyugi ilyenkor mindig minden ciki. Ez így van ebben az életkorban. Majd kinövöd.
2014. júl. 21. 18:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Ti jol vagytok??? Mi a ciki abban, hogy mindenkinek hangosan beszologat, es pl hangosan beszel vegig a film alatt?? Szoltam neki, hogy neznem a filmet, nem fejezte be. Ekkor ultem at. Ja, es megkertek a takaritok, hogy faradjon ki a terembol...

19 vagyok, akkor szerintetek csak hiszti lenne??? Maradjatok mar...

2014. júl. 21. 19:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Amugy tolerans es turelmes vagyok, de ez tobb a soknal...
2014. júl. 21. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is ciki hangosan megjegyzéseket tenni másokra. Akik szerint ez nem ciki, nyilván ugyanúgy viselkednek, mint anyukád.

Én a helyedben elülnék mellőle, és megértelek, hogy inkább átültél máshova a moziban. De sanszos, hogy anyukád nem veszi észre magát ebből sem.

2014. júl. 21. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, sztem nem cink, moziba meg ne vele menj, otthon volt h anyam bnoje is nezte, na oneki be nem all, ilyenkor VOL+ :)
2014. júl. 22. 00:48
 8/8 anonim válasza:

Viseld el,ő se fiatal márt,az a 20-30-40 év hamar elmegy és bánni fogod,hogx ilyen utàlatos voltál vele

Nekem a nagypapám ilyen,képes leállni mindenkivel politizálni,meg mindenért kiabálni kezd,szegénykém:) de jó szíve van velem szemben,és mindig arra gondolok,mi lesz,ha márt nem lesz velem?

17/L

2014. júl. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!