Anyam nagyon ciki! Mit tehetnek?
Pl: ma elmentunk ugyeket intezni. Masok beszelgettek, anyam meg kommentalta... Mellettunk mondtak, hogy sietnek, mennyi dolguk van, erre is anyam is hangosan, hogy hu mennyi dolga van ma, talan sietni kene.
A biztonsagi orrel beszelgetett valaki, hogy nem megy a klima es milyen meleg van. Elindult a biztonsagi or, anyam meg utanaszol, hogy "epp ideje volt mar". 2 oran keresztul ez ment!
Minden egyes percben sullyedtem egyre jobban bele a szekbe... Es MINDIG ez van, barhova megyunk. Moziban be se fogja a szajat, multkor atultem a masik oldalra...
Szep szo semmit sem er, es nehany helyre muszaj jonnie velem...
Ti jol vagytok??? Mi a ciki abban, hogy mindenkinek hangosan beszologat, es pl hangosan beszel vegig a film alatt?? Szoltam neki, hogy neznem a filmet, nem fejezte be. Ekkor ultem at. Ja, es megkertek a takaritok, hogy faradjon ki a terembol...
19 vagyok, akkor szerintetek csak hiszti lenne??? Maradjatok mar...
Szerintem is ciki hangosan megjegyzéseket tenni másokra. Akik szerint ez nem ciki, nyilván ugyanúgy viselkednek, mint anyukád.
Én a helyedben elülnék mellőle, és megértelek, hogy inkább átültél máshova a moziban. De sanszos, hogy anyukád nem veszi észre magát ebből sem.
Viseld el,ő se fiatal márt,az a 20-30-40 év hamar elmegy és bánni fogod,hogx ilyen utàlatos voltál vele
Nekem a nagypapám ilyen,képes leállni mindenkivel politizálni,meg mindenért kiabálni kezd,szegénykém:) de jó szíve van velem szemben,és mindig arra gondolok,mi lesz,ha márt nem lesz velem?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!