Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyen miatt kialakulhat...

Ilyen miatt kialakulhat bizalmatlanság, és kötődési képtelenség mindenkivel szemben?

Figyelt kérdés

Mikor 4-5 éves voltam anyukámmal történt egy baleset, aminek halálos kimenetele is lehetett volna. Akkor csak utólag derült ki, hogy annyira nem volt vészes a helyzet. Én nem sokra emlékszem, de mikor mások beszélnek róla, és szóba kerül, rosszul vagyok.

Elképzelhető, hogy a bizalmatlanság, és ez között van valami kapcsolat?

2021. nov. 5. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez pont olyan,mint mikor nálam a halszálka akadt a torkomon,és azt hittem hogy megfogok fulladni,(valójában nem veszélyes mert a nyelőcsőben akad el,és nem a légcsőben,de ha még a légcsőbe is kerülne,se okozna gondot mert nem zárná el a légcsövet),ez egyfajta tudatalatti pánikroham,csak gondolj jóra,nálam elmúlt,remélem tudtam segíteni.... ;) :)
2021. nov. 5. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!