Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van velem az, hogy...

Miért van velem az, hogy minden munkahelyen pár hónap után elmegy a kedvem a munkától?

Figyelt kérdés
Nagyon sok munkahelyem volt már, tavaly legalább 6 ha jól emlékszem. Vagy hibákat vétek pár hét után, vagy ha minden jó, akkor elmegy a lelkesedésem és ha nem tudom tartani a határidőket, akkor kirúgnak. Mi az, ami elfogy bennem, miért megy el a lelkesedésem, az akaratom az egésztől? Hogyan tartsam magam lendületben egész évben, hogy legalább idén kibírjak egy teljes évet egy helyen?

2024. ápr. 11. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem a saját utadat járod. Olyan munkát vállalsz amihez közöd sincs.

Meg kell találnod a hivatásod.

2024. ápr. 11. 16:14
 2/8 anonim válasza:
100%
en olyan munkat csinalok amit imadom, de a magyar cegek egyszeruen olyan szarok hogy en se birom sehol sokaig. Eloszor azt hittem velem van a baj, de aztan kimentem Norvegiaba ugyan ezt a szakmat dolgozni, es ott lattam meg igazan milyen is az elet tulvegen lenni. Nem penzrol beszelek most, hanem a banasmod, es az alapveto gondolkodas. Ez a balkani ex-kommunista mentalitas borzalmas, es nem vezet sehova… :/
2024. ápr. 12. 07:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Velem is ez van..
2024. ápr. 19. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2024. ápr. 19. 19:36
 5/8 A kérdező kommentje:
31.
2024. ápr. 19. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 42 vagyok,30 munkahelyem volt összesen mert soha sehol nem találtam a helyemet.
2024. ápr. 20. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én elmondom öszintén, hogy vannak olyan reggeleim, hogy utálom magam, a világot, senkihez és semmihez nincs kedvem, létezni sem akarok, nem hogy még dolgozni. Súlyos depresszióval küszködök, annyi munkahelyváltáson vagyok túl, hogy már két kezemen sem tudom megszámlálni, minden egyes nap kín és szenvedés lelkileg. Akárhogy szólnak hozzám, morgós a hangom, goromba vagyok, semmi öröm nincs bennem és sokszor vagyok hangulatilag mélypontokon, semmilyen beszélgetéshez nincs kedvem. Csak teljen el a nap és le van szarva az egész.
dec. 7. 08:31
 8/8 anonim válasza:
100%
#7 hasonlo a helyzet itt is. Akkor ugy latszik megsem olyan rozsas az elet magyarorszagon :D
dec. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!