Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha Öngyilkossági szándék...

Ha Öngyilkossági szándék miatt be vitt a mentő a kórházba (volt már előtte kísérletem) és most nem megyek vissza az előírt kontrollra keresni fognak?

Figyelt kérdés
Jelenleg olyan lelki állapotban vagyok, hogy szerintem bent fognának, és amég nem beszél senki a környezetemmel akik ebbe kergetnek bele, akkor hamarosan inkább biztos módszerrel meg teszem, de adni akarok egy kis időt még, de ha ezt látják rajtam, bent fognak, ezért nem akarok a kontrollra el menni, hiszen eszük ágában sincs a valós segítség. Szedd a gyógyszert...

ápr. 7. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te a környezetedet akarod megjavítani. Ez vagy lehetséges, vagy nem.

Ha igen, akkor nem a mostani állapotodban, hanem amikor van már teherbírásod. Tehát előbb meg kell legalább nagyjából gyógyulnod.

Ha nem lehetséges, akkor le kell válnod róluk, új lappal kezdeni nélkülük. Ha lehet, ehhez még több lelkierő kell. Itt is csak a gyógyulás segít. Menj vissza kontrollra!

ápr. 7. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Érvágással csak az öngyilkosággi kísérletek pár százaléka végződik halállal, szintúgy csak figyelemfelhívás, segélykiáltás mint a begyógyszerezés.
ápr. 9. 12:57
 13/15 anonim válasza:

A választ nem tudom, de talán mar vki megválaszolta, h nem kötelező és nem fognak keresni.

Bárki aki, lemimózázott, lehercegnőzött, legyengézett, én viszont kívánom nekik, h tudjak meg milyen az, amikor bármit teszel, bárhova fordulsz, bárhogy küzdesz, TOTÁLISAN ELLEHETETLENÜL AZ ÉLETED. Hogy nincs segítség, h rettegve éled az életed, h elfordul a környezeted, h jönnek a pánikrohamok. És h nincs megoldás. Mert nem tudsz munkába járni, nincs pénzed h elköltözz v elutazz. Annyira lent vagy, h egy opció van és marad és afelé tolnak az emberek, az események, a zaklatók, de még Isten is: hogy öngyilkosnak kell lenni.

MERT még isten se segít.Elfordult még ő is.

Az a reményed, "elvarasod" h majd kívül fog változni vmi, csalfa megtévesztő remény. Nem fog.

Tudom. Tapasztaltam.

Azt kívánom, h történjen meg veled a csoda mihamarabb!

S ha nem, akkor legyen könnyű az átkelés és lelj békére, biztonságra.

Egy kérdést engedj meg: újraélesztettek az előző alkalomnál? Van vmi odaát?

ápr. 11. 11:54
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Én adtam az említett válaszokat. És volt már nem egy tapasztalatom az általad nekem kívánt dolgokból, talán nem kéne kapásból támadni. Örülök neki, hogy át tudtam vergődni magam a saját gondjaimon, és szeretnék másoknak is segíteni. Bár valóban nyersen, támadásnak is értelmezhetően fogalmaztam, ellenben módszeresen tettem, nem rossz szándékból. Illetve ez nem az óvoda. Ha valaki arra vágyik, hogy simogassák a lelkét, annak aligha itt van a helye.
ápr. 14. 16:04
 15/15 anonim válasza:
Szia! Végül mi lett? Elmentél kontrollra??
máj. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!