Érdemes gyógyszert szedni pánikbetegségre?
Sziasztok!
Pár éve kezdődtek nálam a rohamok,szerencsére valamennyire tudtam kezelni őket idővel. A szokásos légszomj,szédülés,magas pulzus..., mostanság viszont a szívem körül érzek fájdalmat,illetve zsibbadást akár órákig. Kardiológusnál régebben voltam, de ott azt mondták, hogy semmi bajom. Az utóbbi hetekben újra előjött a pánikroham, napi szinten. Nem érzem magam depressziósnak, nem is stresszelek különösebben semmin, viszont úgy érzem most már ideje lesz elmennem pszichiáterhez, mert nem tudok ezzel együtt élni. Arra gondoltam talán antidepresszáns gyógyszerek segíthetnek, bár nagyon is gyógyszer ellenes vagyok.
Mit csináljak szerintetek? Van más alternatíva?
Hát ez alap műveltség hogy tudod mit jelent a skizofrénia főleg haa másokat vádolsz vele
Ha láttad volna más is szidott téged de ez most nem lényeg buta, beteg ember vagy ez a te életed
Viszont a kérdezőnek a legjobb esélyei akkor vannak ha gyógyszer és terápia együttes kezelésének veti alá magát, ezt a tudomány állítja nem én.... Ha tagadod akkor tudomány ellenes vagy ilyen egyszerű:)
Pár száz éve a Föld még lapos volt, a betegségeket démonok terjesztették, és a Nap forgott a Föld körül, és aki másként hitte, egyből leugatták hogy fújkonteó, büdöskonteó, nemszabad. Aztán mégiscsak nekik lett igazuk...
Arról nem is szólva, hogy ismerve az országok, a pénzvilág és a média vezetőit, ezt még mindig jobban el tudom képzelni róluk, mint hogy rendes becsültes jóravaló emberek, és egyetlen céljuk a lakosság életének jobbítása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!