Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért hiszi változott valamiben?

Miért hiszi változott valamiben?

Figyelt kérdés

Január elején elmondtam az érzéseim kettőnkkel kapcsolatban és azt hogy ha nem lesz változás és kulso segítség kérés akkor vége.

Ő is elmondta hogy igaz amit mondok és mérges magára hogy nem tudja betartani.

Azóta kb február végéig próbálta is igyekezett, de most újra ugyanaz. Sajnos csak március közepére kaptunk időpontot.

Ő meg csak folyamatosan kérdezi mit kell még tennem? - mit?

Mondtam hogy ezt ne úgy képzelje hogy 1 2 hónapig változik és minden ok..

2024. márc. 14. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de most te mire kérsz segítséget? Mert ha kapcsolati téma, akkor az nem az egészség. Azt nem mondtad, hogy mit kell betartani, miért, hogyan, mivan. Ebből most hogy segítsünk?
2024. márc. 14. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Miben remélsz változást?

Mert pl depresszióval évekig kezelnek, és tipikusan romlik a helyzet, mielőtt javul.

Személyiségzavart meg nem is nagyon lehet gyógyítani sajnos.

2024. márc. 14. 16:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Kértem tegyen az egészségéért mielőtt gyerek lenne.

Kértem hogy kicsit jobban figyeljen oda a rendre mint én is.

Ne az legyen hogy nincs ideje semmire a dolgai közül mert mivel együtt élünk tudom h lenne mert azért az se igaz h állandóan fáradt..hetek hónapok mennek el így..

2024. márc. 14. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
F@sznak akarsz erre gyereket?
2024. márc. 14. 19:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
I have a news. Senkit nem tudunk megváltoztatni. Vagy elfogadod ilyennek, vagy lépsz.
2024. márc. 14. 19:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Gyereket vállalni akkor érdemes, ha minden 100% oké, a kapcsolat kiegyensúlyozott, boldogok vagytok és minden rendben van.

Ha ultimántumokat adsz, az pont nem ez. Nem fogod tudni kizsarolni, hogy más ember legyen.

Ha akarna változni, tenne érte.

Annyit fogsz elérni, hogy szingli anyuka leszel 1-2 éven belül, és ugyanilyen ultimátumok lesznek, csak abból, hogy lássa a gyereket (nem fogja) meg menni utánna fizessen gyerektartást.

2024. márc. 15. 08:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Férfiként írtam a kérdést
2024. márc. 15. 09:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Oké, akkor is ugyanez.

Ebben az esetben is te neveled majd a gyereket, mert ha a párod már most küszködik, a baba csak rontani fog.

Ha valaki nem kész rá, hogy felnőtt emberként rendet tartson maga körül, azon nem segít, ha egy ordító csecsemő is teleköpködi a házat répapürével.

Még a posztpartum depresszió se kell, vagy valami komplikáció a babával.

Számíts rá, hogy igerlékenyebb, fáradtabb lesz, és még kevesebb energiája lesz takarítani, mosni, stb.

2024. márc. 15. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy így tudva, hogy párod nő, voltatok hormon vizsgálaton? Amúgy is kell a baba projecthez, de a leírásod alapján simán lehet, hogy egy pajzsmirigy alulmüködés+inzulin rezisztencia+d vitamin hiány fenn áll. Amikor nekem pajzsmirigy fellángolásom van (főleg mielőtt diagnosztizáltak) akkor nekem is voltak olyan napjaim, amikor megmozdulni se tudtam a fáradtságtól és semmiféle alvás nem segített.
2024. márc. 15. 10:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Az inzulin rezisztencia már rég fent áll. Erre kapott teendőket, gyógyszert, de úgy igazán azon kívül h gluténmentes kenyeret lisztet mrg barna rizst eszik meg édesburgonyát nem tartja.

Vitaminokat és d vitamint rendszeresen eszik.

2024. márc. 15. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!