Későn megismert betegségem és otthonról hozott rossz minta miatt 33 évesen még csak kapargatom össze az életem. Mi van ha kicsúszok a gyermekvállalásból? Te hogy vagy ezzel hasonló helyzetben?
Későn felismert veleszületett mentális betegségem van, amire mindenféle más mentális probléma jött.
Néhány éve folyamatosan járok pszichológushoz, de most is nehézséget okoz, talán kb ugyanúgy. Épp ma volt egy dolog amit elcsesztem.
Fizikai problémáim voltak elhanyagolva gyerekkoromban, amikből nemrégiben lettek újabb betegségek. Ezzel már foglalkozom, ez idő és pénz kérdése már hogy javuljon.
Anyagilag kb nullán vagyok, de mostanában már lesz jobb bevételem.
Elnézést kérek, nem szeretnék sem nyers, sem bunkó lenni, de a "Mi van ha kicsúszok a gyermekvállalásból?" kérdésedre az a válaszom: gyermektelen emberként éled le az életedet. Az van, ha kicsúszol.
De a fennebb taglalt betegséged és anyagi helyzeted szempontjából talán jobb is.
És távol álljon tőlem, hogy bántsalak vagy gúnyos legyek. De egy ilyen közegbe születendő gyermeknek nem látok perspektívát így.
Jelen helyzetben teljesen megértem hogy felesleges gyerek. Viszont azt hiszem javulhat a helyzet. Valamint az is ott van, hogy terápiával fejlődtem, és jó pár mellett lehetne értelmesen csinálni a gyereknevelést.
Persze ehhez biztos anyagiak kellenek.
Nem terveztem a páromra borítani.
A testi próbléma ilyen, mint gerincferdülés, de nem feltűnő. Csak ugye lett újabb is...
Ti a saját életetekben hogyan vagytok ezekkel a témákkal?
"Nem terveztem a páromra borítani."
Senki nem tervezi. Én sem állítottam ilyet, hogy előre elterveznéd. Ennek ellenére még is ez fog történni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!