Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudom ezt magamban...

Hogy tudom ezt magamban megoldani?

Figyelt kérdés
Társfüggőségben szenvedek. Az előző páromnak mindent elnéztem, elhitette velem, hogy annak, hogy megcsal, én vagyok az oka, ennek ellenére ragaszkodtam hozzá. Majd ő szakított velem, mert túl sokszor bukott le, és gondolom ezt nem bírta elviselni, majd keresett egy másik balekot. A mostani páromnál is érzem, hogy túl sokszor engedek neki dolgokban. Nem csal meg, nem ilyen nagy dolgok, inkább kisebb jellegü. Viszont más téren nem tudok igazán feloldódni, ezzel lenne a problémám, hogy tudok ezen segíteni, aki ért hozzá, az tudja miről beszélek.
2010. okt. 24. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

most az a bajod hogy nem tudsz 1edül élni vagy az hogy hagyod magad kihasználni?

nem ugyan az...

L/16

2010. okt. 24. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Detto velem ism ez van én meg úgy alszok nyugottan ha van meklllettem valaki
2010. okt. 25. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!